Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Oksana Pikul-Jasaitienė parodė, ką „Pop Ladies“ veikia užkulisiuose prieš koncertus

Grupės „Pop Ladies“ merginos – Natalija Bunkė, Oksana Pikul-Jasaitienė ir Katažina Nemycko – moka pasilinksminti. Žmonės.lt skaitytojams gražuolės atvėrė duris į savo persirengimo kambarius, kuriuose šėlioja prieš koncertus.
„Pop Ladies“ merginos
„Pop Ladies“ merginos / Asmeninio albumo nuotr.

„Žmonės dažnai nemato, kas vyksta už kadro. Galiu atskleisti: mes linksminamės!“ – Žmonės.lt sakė O.Pikul-Jasaitienė. 

Nuotaikinguose kadruose iš „Pop Ladies“ persirengimo kambarių K.Nemycko, N.Bunkė ir O.Pikul-Jasaitienė įsiamžino besijuokdamos, besidažančios, taip pat – nuotaikingai pozuodamos. 

O.Pikul-Jasaitienė tikino, kad prieš koncertus „Pop Ladies“ merginos niekada nesijaudina, taigi tokios šėlionės vyksta dėl smagumo, o ne tam, kad numalšintų jaudulį. „Susitikusios visad labai gerai leidžiame laiką. Mėgstame pasidaryti juokingesnių nuotraukų, žvelgiame į jas pozityviai. Juk reikia mokėti ir iš savęs pasijuokti – bent jau iš mano veido išraiškų tose nuotraukose tai tikrai matosi“, – kikeno ji.

Ko gi prisigalvoja „Pop Ladies“ prieš lipdamos į sceną? „Oi, patikėkit... Pradedam nuo anekdotų ir baigiam dainomis, visokiom istorijom, repeticijom. Kartais, pavyzdžiui, prieš koncertus skaitom knygas. Visko prisigalvojam“, – tikina Oksana.

Paklausta, ar „Pop Ladies“ turi kokį ritualą, kurį kaskart pakartotų prieš pasirodydamos publikai, O.Pikul-Jasaitienė atskleidžia: „Visos susiliečiame rankomis kaip sportininkai ir pasakome šūkį. Bet jo atskleisti negaliu – labai intymus.“

Asmeninio albumo nuotr./Katažina Nemycko
Asmeninio albumo nuotr./Katažina Nemycko

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius