Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul nebevynioja žodžių į vatą: Simas Jasaitis turi meilužę nuo lapkričio

Panevėžio „Lietkabelio“ krepšininko Simo Jasaičio (36) ir dainininkės Oksanos Pikul-Jasaitienės (34) šeimos santykių dramoje aiškėja naujų detalių. Oksana, iki šiol vengusi viešinti ją pasiekusius gandus apie tariamą Simo meilužę, prieš porą savaičių pirmiausia pratrūko feisbuke, o dabar atskleidžia daugiau jai neva žinomų aplinkybių apie Panevėžio vizažistę Arūnę ir jos santykį su Simu.
Oksana Pikul-Jasaitienė, Simas Jasaitis ir vizažistė Arūnė
Oksana Pikul-Jasaitienė, Simas Jasaitis ir vizažistė Arūnė / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Kovo 5-ąją Oksana kreipėsi į 15min teigdama, kad jos vyras Simas Jasaitis Panevėžyje turi kitą moterį. Pasak atlikėjos, patikimi šaltiniai jai patvirtino, jog krepšininkas susitikinėja su vizažiste Arūne. 15min žiniomis, ji Panevėžyje turi savo saloną „Grožio namai Arūnė“. Anot Oksanos, tarp miesto gyventojų šie santykiai jau jokia paslaptis.

„Jų santykiai prasidėjo nuo lapkričio. Juos matė kartu ir naktiniame klube „Tbilisis“ kartu. Po konflikto praėjus savaitei, ta moteris vyko į Klaipėdą, į varžybas palaikyti Simo. Kalba visas Panevėžys apie juos“, – 15min dar kovo mėnesį sakė O.Pikul.

Oksana tuomet užsiminė, kad, kai krepšininkas atvyksta sportuoti į Panevėžio „Lietkabelio“ klubą, laisvą laiką jis dažnai leidžia vieno Panevėžio viešbučio restorane, kuri jį neva aplinkiniai ne kartą matė „su moterimis arba vieną“.

Pastaruoju metu tariama Simo meilužė vis dažniau linksniuojama viešoje erdvėje. Prieš porą savaičių Oksana ir pati feisbuke apie ją parašė.

„Pas jį yra moteris Panevėžy, kuri jį valgydina ir kartu lankosi Panevėžio diskotekose. Aš rūpinuosi tik savo sūnumi“, – feisbuke rašė atlikėja.

15min susisiekus su vizažiste Arūne, moteris kalbėti šia tema atsisakė.

„Nieko nekomentuosiu“, – trumpai tepasakė ji. Situacijos kol kas nekomentuoja ir Simas Jasaitis – 15min su juo susisiekti telefonu nepavyko.

Meilužės tema buvo aptarinėjama ir ketvirtadienį laidoje „Ant bangos“. S.Jasaičio advokatas Albertas Bandžius suskubo ginti savo kliento.

„Ta moteris taip pat yra vizažistė, turi savo grožio saloną. Ji tikrai nėra pono Simo Jasaičio meilužė. Be to, nuotraukoje, kurioje ji užfiksuota, yra ir kitų žmonių su kuriais ji bendrauja“, – „Lietuvos ryto“ laidoje pasakojo krepšininko advokatas Albertas Bandžius.

Pasak jo, Oksana Pikul pati turi gerbėją, kuris grasino S.Jasaičiui.

„Simas kartu su Oksanos mama važiavo apipirkti sūnų. Kadangi su Oksana jie konfliktuoja, su juo važiavo ponios mama. Tuomet Simas sulaukė skambučio, kuris ne juokais privertė sunerimti. Yra labai nemalonu, kai kitame laido gale jus žada kažkas „patrumpinti“. Tai galima suprasti kaip rimtą grasinimą. Mes jau seniai įtarėme, kad ponia turi kitą vyrą“, – ketvirtadienį laidoje tikino advokatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius