Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul pasidžiaugė įspūdinga mylimojo Vaido staigmena: „Tu – mano „draivas“

Vizažistės ir atlikėjos Oksanos Pikul širdyje gimė nauji jausmai. Moteris nusprendė nebeslėpti naujo mylimojo, verslininko Vaido Akramavičiaus ir socialiniuose tinkluose – pasidalijo nuotraukomis, kuriose parodė jo dovanotą įspūdingą puokštę.
Oksana Pikul ir Vaidas Akramavičius
Oksana Pikul / Asmeninio albumo nuotr.

Socialiniuose tinkluose Oksana Pikul praėjusią savaitę pasidalijo keleta nuotraukų, kuriose pozuoja su milžiniška baltų rožių puokšte. Garsios moters veidą nuotraukose puošia plati šypsena.

Nuotraukomis Oksana sutiko pasidalyti ir su naujienų portalu Žmonės.lt.

„Laiminga moteris – mylima moteris. Tu moki sukurti jaukumą ir pasitikėjimą. Dovanoji man šypseną. Tu mano „draivas“. Ačiū“, – prie nuotraukų parašė moteris.

Primename, jog su verslininku Vaidu Akramavičiumi vizažo meistrė buvo poruojama jau nuo pat 2021-ųjų. Pora kartu leidžia ir laisvalaikį.

Būtent su V.Akramavičiumi kovo pabaigoje O.Pikul atvyko į buvusios „Olialia“ mergaitės, plaukų ekspertės Ievos Ūselytės-Voveris ir jos vyro Andriaus Voverio vestuves Lentvario bažnyčioje.

Vėliau Oksana ir Vaidas drauge pasirodė ir renginiuose.

Asmeninio albumo nuotr./Oksana Pikul ir Vaidas Akramavičius
Asmeninio albumo nuotr./Oksana Pikul ir Vaidas Akramavičius

Oksanos Pikul ir Vaido Akramavičiaus santykiai nebuvo paslaptis ir pačiam sutuoktiniui Simui Jasaičiui. Apie tai krepšininkas yra užsiminęs socialiniuose tinkluose, o kartą instagramo istorijose pasidalijo bendra Oksanos ir Vaido nuotrauka iš užsienio kurorto.

„Graži pora“, – prie nuotraukos komentarą prirašė S.Jasaitis.

Kalbos apie tai, jog Oksana Pikul su sutuoktiniu Simu Jasaičiu skiriasi, sklandė jau kurį laiką dar prieš pasitvirtindamos, tačiau pora jų nekomentavo. Apie asmeninį gyvenimą Oksana žiniasklaidai neatvirauja iki šiol.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius