Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 07 21

Oksanos Pikul mylimasis aiškinasi dėl pernykščio konflikto: teismo užkulisiuose – aršus žodžių mūšis

Iš Rokiškio kilęs, dėl artimos draugystės su vizažo meistre, atlikėja ir buvusia „Olialia pupyte“ Oksana Pikul išgarsėjęs verslininkas Vaidas Akramavičius vasaroja spręsdamas senas bėdas su teisėsauga. Temperamentingo charakterio vyrui šią trečiadienio popietę vėl teko apsilankyti sostinės teisme, nagrinėjančiame jo baudžiamąją bylą dėl kito asmens sveikatos sutrikdymo.

Du vyrai, kurių konflikto fone neišvengiamai eskaluojama ir garsios pramogų pasaulio atstovės pavardė, mašinų stovėjimo aikštelėje susikibo dėl mažareikšmės priežasties.

Teisiamuoju tapęs verslininkas galbūt padarė klaidą, nuleidęs savojo BMW langą. Pasipylė žodiniai priekaištai, užgauliojimai, O.Pikul mylimojo oponentas šliūkštelėjo kažkokio gėrimo ir aplaistė BMW saloną. V.Akramavičius šoko iš mašinos ir, prokuratūros vertinimu, davė savo skriaudikui neadekvatų atkirtį: sulaužė nosį ir žandikaulį.

Procesas fenomenalus: nors teisininkų globojami varžovai sutarė dėl taikos ir kaltinamasis net pervedė aukai dešimttūkstantinę kompensaciją, abu vyrai ir prieš posėdį, ir per jo pertraukas emocingai kibo vienas kitam į atlapus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius