-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Otilija Diaz – apie hipnozę garsioms lietuvėms ir staigią vyro mirtį: „Viskas sugriuvo per naktį“

Otilija Diaz – garsi Lietuvos hipnoterapeutė, hipnozės meistrė, gyvenanti tarp Lietuvos, Balio ir Australijos. Ir nors trijų vaikų mama dabar atrodo atsipalaidavusi, įkvepia kitus, tačiau jos gyvenime būta išbandymų, kurie, atrodė, sujudino jos gyvenimą iš pamatų.
Ąžuolas Misiukevičius ir Otilija Diaz
Ąžuolas Misiukevičius ir Otilija Diaz / Asmeninio archyvo nuotr.

Tinklalaidėje „Tik į priekį“ viešėjusi Otilija Ąžuolui Misiukevičiui atvirai papasakojo apie santuoką su musulmonu, kovą dėl vaiko ir mylimąjį lietuvį, kuris covido pandemijos metu netikėtai mirė.

Vyras mirė tragiškai

Ji atvira – ši netektis sujaukė jos kasdienybę, o gyvenimas tą naktį, supratus, kad vyro nebėra, griuvo per naktį. „Mano gyvenimas sugriuvo per naktį. Aš pamačiau, kad vyras nebekelia ragelio, nebėra aktyvus socialiniuose tinkluose.

Aš tada buvau Balyje, jis – Ispanijoje ir aš galvojau, kas jam nutiko. Į jo namus atvyko policija, greitoji pagalba ir tada paaiškėjo, kad jis tiesiog mirė. Buvo pandemija, aš net negalėjau nuvykti į Ispaniją, nes nesu šios šalies pilietė.

Praktiškai metus negalėjau atsitiesti, išgyvenau, nutraukiau visus darbus, tačiau vėliau atėjo supratimas, kad joga, meditacija ir hipnozė gali man padėti. Kai atradau sėkmės formulę sau, ėmiau ją pritaikyti ir kitiems.

Dabar pas mane ateina garsios moterys – tarp jų ir Jazzu, Monika Ra, Viktorija Siegel, Rasa Stonienė. Hipnozė joms labai padėjo“, – pasakoja Otilija.

Otilija Diaz
Otilija Diaz

Įrašinėja dainą

Šiuo metu ji ne tik užsiima hipnozėmis, bet ir įrašinėja dainą su Leonu Somovu ir sako, kad muzika gydo, padeda, o dainuoti ji visada mėgo ir norėjo. Tinklalaidėje „Tik į priekį“ Otilija papasakojo apie garsių žmonių hipnozes, ateities planus ir santuoką su musulmonu, nuo kurio teko net bėgti.

„Tik į priekį“ Youtube kanale „Gyvenimas šiaurėje“ šeštadieniais 20 valandą.

VIDEO: Otilija Diaz sujaudino iki ašarų: miręs vyras ir per naktį sugriuvęs gyvenimas | TIK Į PRIEKĮ

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius