-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

P.Vanagas ir M.Drobiazko žada pasirodyti šou Sočyje: žinią paskelbė D.Peskovo žmona

Viena garsiausių Lietuvos šokių ant ledo porų Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko ketina pasirodyti Sočyje vyksiančiame šou, nepaisant Rusijos vykdomo karo Ukrainoje.
Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas
Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Naujieną apie Sočyje rengiamą šou socialiniuose tinkluose pranešė Vladimiro Putino atstovo spaudai Dmitrijaus Peskovo žmona, dailiojo čiuožimo žvaigždė Tatjana Navka.

Sočio „Iasberg Soči“ arenoje ketinama rodyti Tatjanos Navkos pasirodymą „Gulbių ežeras“, jungiantį specialiųjų efektų ir ledo žvaigždžių šou.

Projekte kartu su Margarita Drobiazko ir Povilu Vanagu žada dalyvauti olimpiniai ir pasaulio čempionai: Viktorija Sinicyna ir Nikita Kacalapovas, Ivanas Riginnas ir Morisas Kvitelašvilis.

„Organizatoriai „Gulbių ežerą“, kurį Sočyje bus galima pamatyti nuo rugpjūčio 9 iki rugsėjo 18 dienos, vadina klasikinio Rusijos baleto ir dailiojo čiuožimo sinteze“, – rašė Tatjana Navka.

Šiuo klausimu Žmonės.lt bandė susisiekti su P.Vanagu, bet jis telefonu neatsiliepė. Žmonės.lt bandė susisiekti ir su Povilo Vanago mama Lilija Vanagiene, kad ji pakomentuotų sūnaus sprendimą, tačiau Lietuvos čiuožimo federacijos prezidentė telefonu taip pat neatsiliepia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius