Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo, kodėl Vaidas Baumila dingo iš LRT eterio – pažeidė sutarties sąlygas

LRT laidoje „Svajoja vaikai“ jau kurį laiką nebematome atlikėjo Vaido Baumilos, jį pakeitė kitas gerai žinomas vyras. Paaiškėjo, kad šie pokyčiai įvyko dėl sutarties sąlygų pažeidimo.
Vaidas Baumila
Vaidas Baumila / E.Blaževič / LRT nuotr.

Lapkričio mėnesį „Svajoja vaikai“ laidos vedėju tapo Leonardas Pobedonoscevas. Daug kas tada ėmė spėlioti, kodėl jis pakeitė Vaidą Baumilą.

Priežastis, kodėl nuspręsta pakeisti laidos vedėją, portalui 15min paaiškino LRT ryšių su visuomene atstovė Miglė Savickaitė. Pagrindinis motyvas – pažeistos sutarties sąlygos.

„Prie laidos „Svajoja vaikai“ komandos prisijungė naujas vedėjas Leonardas Pobedonoscevas, turintis didelę laidų vedėjo patirtį. Šis pokytis įvyko, nes prieš tai buvęs vedėjas Vaidas Baumila pažeidė LRT ir prodiuserinės kampanijos sutarties punktą, kuriame numatyta, kad vedėjas negali dalyvauti kitų televizijų projektuose apie tai iš anksto neinformavęs ir negavęs LRT leidimo“, – 15min situaciją komentavo M.Savickaitė.

D.Umbrasas / LRT nuotr. /Vaidas Baumila
D.Umbrasas / LRT nuotr. /Vaidas Baumila

15min primena, kad V.Baumila pasirodys naujame projekte „Lietuvos balsas. Kartos“, kur kartu su Ieva Prudnikovaite, grupės „69 danguje“ narėmis Karina Krysko, Nijolė Pareigyte-Rukaitiene ir Goda Alijeva bei Benu Aleksandravičiumi iš grupės „ba.“ užims mokytojų kėdes.

„Tai yra visiškai jo laikas, jis nepalieka abejingų, be to, yra labai universalus žanro prasme. Tegu tai bus mūsų dovana visiems jo fanams“, – atskleidžiant LNK projekto mokytojus apie V. Baumilą kalbėjo Gediminas Jaunius.

15min susisiekė ir su V.Baumila, tačiau jis nuo plačių komentarų susilaikė ir patarė geriau šia tema kalbėti su pačiais laidos „Svajoja vaikai“ prodiuseriais, o ne su LRT, su kuria, kaip teigė jis, jokio kontakto neturėjęs.

Žmonės.lt taip pat susisiekė su viena iš laidos „Svajoja vaikai“ kūrėjų, prodiusere Laura Žalimiene, tačiau ji patikino, kad vedėjo pakeitimo priežastys – būtent tokios, kokias nurodė LRT.

Nėra čia jokio kriminalo – Vaidas tiesiog pažeidė vieną iš LRT punktų, numatytų laidų vedėjams. Jis dabar toliau tęsia muzikinę karjerą ir dirba „Lietuvos balse“. Normalu, kad vedėjai keičiasi, migruoja, o taip ir patiems vaikams smagiau – vieniems gal labiau patinka Vaidas, o kitiems – dabartinis vedėjas Leonardas", – tikina L.Žalimienė.

Ji pridūrė, kad L.Pobedonoscevo pasirinkimą lėmė darbo kartu patirtis – aktorius jau yra dirbęs ankstesnėse šių prodiuserių laidose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius