Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pabėgti nuo rutinos dizainerei Daivai Urbonavičiūtei padeda lindyhopas

Dizainerė Daiva Urbonavičiūtė savo kolekcijos pristatymui šią savaitę pasirinko tiesiog idealų vakarą. Trečiadienį visą Vilnių gaubę saulės spinduliai pakiliai nuteikė ir į mados namų „Zoraza“ 10 metų jubiliejaus šventę susirinkusius svečius.
Daiva Urbonavičiūtė ir Martynas Balčiūnas
Daiva Urbonavičiūtė ir Martynas Balčiūnas / Gretos Skaraitienės nuotr.

Vilniaus senamiesčio M.Antokolskio gatvelėje dizainerė surengė savo naujausios kolekcijos pristatymą. Šventės dalyvius, laukusius mados šou, pirmiausia pasveikino lindyhopo šokėjai. Tačiau didžiausia atrakcija ir staigmena visiems tapo šokių aikštelėje pasirodžiusi pati dizainerė Daiva Urbonavičiūtė. 

„Tokia yra mano sporto forma. Aerobikos nemėgstu, nes ji labai greitai atsibosta, todėl prieš porą metų pradėjau lankyti lindyhopą. Į šį šokį įeina ir džiazas, ir čarlstonas, o juk su džiazo muzika aš užaugau“, – Žmonės.lt apie savo laisvalaikį pasakojo D.Urbonavičiūtė.

Moteris juokiasi, kad, jei nedainuotų chore ir nešoktų lindyhopo, visą laiką dirbtų. O dabar kelis kartus per savaitę Daiva skuba į šokių pamokas. „Planuoju greitu metu net pristatyti kolekciją, skirtą lindyhopui“, – prasitarė kūrėja. 

Gretos Skaraitienės nuotr./Daiva Urbonavičiūtė
Gretos Skaraitienės nuotr./Daiva Urbonavičiūtė ir Martynas Balčiūnas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius