Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paksaitė: aš nesilaukiu

Pradėjus kuždėti, esą laukiasi žinomo politiko Rolando Pakso dukra Inga Paksaitė-Stumbrienė, pati moteris iš tokių plepalų tik pasijuokė ir patikino, jog žinios apie jos sveikatos problemas ir nėštumą tėra išpūstas burbulas.
Inga Paksaitė-Stumbrienė su vyru Aivaru
Inga Paksaitė-Stumbrienė su vyru Aivaru naujosios kolekcijos pristatyme autosalone. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Į trečiadienio vakarą surengtą naujos dizainerių Aleksandro Pogrebnojaus ir Vidos Simanavičiūtės kolekcijos pristatymą atvyko ir Inga Paksaitė-Stumbrienė su vyru Aivaru. Jaunai moteriai per autoserviso patalpose vykusį drabužių demonstravimą pritrūko oro ir ji tiesiog sukniubo sutuoktiniui ant rankų. I.Paksaitė-Stumbrienė su vyru kolekcijos pristatymą stebėjo atsistoję podiumo gale. Pasirodžius paskutiniam modeliui moteris išbalo ir sukniubo vyrui ant rankų. Šis ją skubiai išnešė į lauką ir pora išskubėjo namo.

Po šio incidento pradėta kuždėtis, esą I.Paksaitė-Stumbrienė laukiasi. Naujienų portalas 15min.lt susisiekė su Inga ir pasiteiravo, kaip yra iš tiesų. Politiko dukra tokias kalbas paneigė.

„Baikit, čia toks burbulas išpūstas, kad nežinau, net ką pasakyti. Nei sveikata sustreikavo, nieko. Buvo tvanku, pritrūkau oro, ir viskas, – pasakojo Inga ir pridūrė: – Jeigu lauksiuosi, jums tikrai pranešiu. Tikrai viskas gerai. Tikrai tikrai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius