Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pasirinkusi kitokį stilių, Liepa raudonu kilimu žengė be aukštakulnių: „To saldumo visur per daug“

Neseniai įvykę apdovanojimai M.A.M.A 2019, kaip ir kasmet, suteikė progą ne tik įvertinti verčiausius atlikėjus, pasiklausyti muzikos, bet ir aptarti ant raudono kilimo pozavusių svečių stilių. Tačiau jei dauguma viešnių tą vakarą pasirodė su ryškiomis suknelėmis, tai atlikėja Liepa Norkevičienė nusprendė pabūti kitokia. Pasirinkusi kiek griežtesnį įvaizdį, ji džiaugėsi, kad pirmą kartą tokioje situacijoje galėjo apsieiti be aukštakulnių.
Liepa Norkevičienė, Evaldas Norkevičius
Liepa Norkevičienė, Evaldas Norkevičius / 15min nuotr.

M.A.M.A 2019 apdovanojimams Liepą puošė Airida Skrickienė. Kaip 15min pasakojo atlikėja, šios dizainerės darbus ji atrado dar prieš kelerius metus ir labai pamėgo.

„Jos sukurtas stilius visada yra apgalvotas, kiekviena detalė yra smarkiai apgalvota, dėl to apie nieką nebereikia mąstyti. Viskas paprasta – pasakai, kokį daugmaž įvaizdį įsivaizduoji ir tau Airida iki smulkmenų sukuria“, – vardindama, kuo jai patinka minėta dizainerė, kalbėjo L.Norkevičienė.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Liepa Norkevičienė
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Liepa Norkevičienė

Tačiau šįkart, priešingai nei anksčiau panašaus pobūdžio renginiuose, Liepa stebino neįprastu stiliumi. Kaip pati sako, senasis gerokai pabodo.

„Visada stengdavausi būti ta, kur su nėrinukais, su blizgančia suknele, su aukštakulniais, o šį kartą norėjosi kažko visai kitokio, griežtesnio. Nebesinorėjo to saldaus įvaizdžio, norėjosi griežtesnių linijų, – savo sprendimą aiškino Liepa. – To saldumo jau visur per daug – gražių garbanų, ilgų pūstų suknelių... Man norėjosi kažko išskirtinesnio ir nelabai matyto, tai džiaugiuosi, kad dizainerė tokį įvaizdį man ir sukūrė.“

Vis dėlto ji pridūrė, kad taip apsirengusi bet kur nepasirodysi. O šis muzikos renginys, anot atlikėjos, kaip tik buvo tinkama proga.

„Man M.A.M.A yra tokie rokavi apdovanojimai, kur pilna įvairiausių crazy įvaizdžių. Čia tikrai yra vieta, kur tu gali išleisti savo fantaziją, skirti daugiau vaizduotės aprangai. M.A.M.A ypatingai leidžia daryti, o aš su tokia apranga jaučiuosi gerai viskas labai faina“, – kalbėdama su 15min šypsojosi L.Norkevičienė.

Liepos įvaizdis – galerijoje:

Vis dėlto Liepa džiaugėsi ne tik nauju įvaizdžiu, bet ir kitu jai svarbiu aspektu. Tokia apranga pirmą sykį leido bent kuriam laikui pamiršti aukštakulnius.

„Labai džiaugiuosi, kad pirmą kartą eidama ant raudono kilimo ar šiaip į renginį jų neaviu. Atrodo, raudonas kilimas vis tiek lyg ir reikalauja aukštakulnių, prabangių suknelių, bet šį vakarą mano įvaizdis yra be jų ir tas labai patogu“, – sakė Liepa.

Ji neslėpė, kad prie aukštakulnių buvo taip pripratusi, kad kartais net pamiršta, koks geras jausmas yra vaikščioti be jų.

„Mano darbas toks, kad ant jų praleidžiu begalę valandų, tai būti be jų, ypatingai tokiomis progomis, yra labai fainas dalykas. Nes vėlgi – karšta, daug žmonių, daug vaikščiojimo, daug sėdėjimo, ištinsta kojos, kojas skauda... Tai smagu, kad šiame įvaizdyje man užteko labai patogių batų“, – juokėsi L.Norkevičienė.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Liepos Norkevičienės stilius
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Liepos Norkevičienės stilius

Pasiteiravus, ar ilgai buvo derinamas šis jos stilius, ar daug valandų prireikė ruošiantis apdovanojimams, Liepa papurtė galvą.

„Buvome išvykę atostogų, tai iš pradžių net nežinojome, ar spėsime grįžti į M.A.M.A. Todėl rūbus pas dizainerę užsakiau paskutinėmis savaitėmis, ji juos pasiuvo mums net nesimatavus – kokius atsiuntė, tokius ir apsivilkome“, – prisipažino L.Norkevičienė, pridūrusi, kad prie aprangos pridėjus makiažą ir šukuoseną ruošdamasi šventei neužtruko nė pusė dienos.

Anot atlikėjos, pasirengimas tokiems renginiams jai niekada nekainuoja daug laiko, nes vaikšto pas tuos pačius stilistus, kurie jau žino, kaip moterį papuošti, kad ši atrodytų puikiai. Be to, Liepa teigė, kad ir pati sau yra iš dalies dizainerė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Evaldas Norkevičius ir Liepa Norkevičienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Evaldas Norkevičius ir Liepa Norkevičienė

„Esu iš tų žmonių, kurie konkrečiai žino, ko nori. Man nereikia, kad aš ateičiau ir man stilistas siūlytų – visada pati žinau, kaip turi atrodyti mano makiažas, plaukai, kokia turi būti mano apranga, aksesuarai. Mėgstu domėtis, domiuosi įvairiausiais stiliais, dėl to su manimi nei stilistams, nei kitiems žmonėms, kurie puošia, daug problemų nekyla“, – patikino Liepa.

Beje, pirmą kartą ji savo įvaizdį priderino ir prie vyro. Kadangi jos stilius šįsyk buvo ne klasikinis, nusprendė, kad Evaldo smokingas čia nelabai derės, todėl paprašė, kad A.Skrickienė kostiumą pasiūtų ir jam.

„Pagalvojau, kad kadangi esame pora, einame kaip pora, tai turime ir atrodyti kaip pora. Išėjo gražus ansamblis“, – šyptelėjo L.Norkevičienė.

Raudono kilimo transliacija:

VIDEO: 15min tiesiogiai: M.A.M.A raudonasis kilimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius