Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paslydusi prekybos centre Donata Virbilaitė patyrė traumą – teks koreguoti pasirodymą „Eurovizijoje“

Dainininkei Donatai Virbilaitei aukštakulnius batelius artimiausiu metu teks pamiršti. Viename sostinės prekybos centrų paslydusi ant slidžių grindų, ji griūdama stipriai susižalojo koją.
Donata Virbilaitė
Donata Virbilaitė / Asmeninio albumo ir WRU Photography nuotr.

Kalbėdamasi su 15min atlikėja sako, kad šį kartą išsipildė posakis, jog „nelaimė po vieną nevaikšto“. Prieš kelis mėnesius, taip pat vaikštinėdama po vieną prekybos centrą, D.Virbilaitė nusprendė papokštauti ir „pasivažinėti“ vežimėliu, skirtu prekėms susikrauti. Vis dėlto smagus pokštas smagiai nesibaigė – Donata pakrito ir stipriai susižeidė koją.

„Plojausi visu gražumu, net nesinori prisiminti, – juokiasi Donata. – Ir nors skaudėjo, nusprendžiau, kad vėliau nueisiu pas daktarą, tačiau gruodis buvo labai intensyvus, tai net nebuvo laiko. Vis dėlto dabar belieka gailėtis.“

WRU Photography nuotr./Donata Virbilaitė
WRU Photography nuotr./Donata Virbilaitė

Apie patirtą traumą priminė nelaimė tarpušvenčiu. Gruodžio 26-osios dieną užėjusi į parduotuvę, Donata slystelėjo ant šlapių pritryptų grindų, ir šį kartą minčių nesikreipti į gydytoją nebuvo.

„Skausmas buvo toks stiprus, kad norėjau visas lentynas išvartyti“, – prisimena atlikėja.

D.Virbilaitė tą pačią dieną nuvyko į Lazdynų ligoninę, tačiau gerų prognozių iš daktarų neišgirdo. „Apsidžiaugiau, kad bent jau nelūžo kaulas, nes tektų daryti operaciją. Tačiau kadangi kojos raištis buvo stipriai sumuštas ir patemptas, teko dėtis įtvarą“, – pasakoja Donata.

Šimtaspalvis Photography nuotr./Donata Virbilaitė
Šimtaspalvis Photography nuotr./Donata Virbilaitė

Vaikščioti su įtvaru atlikėjai teks mažiausiai kelis mėnesius. Gydytojai taip pat patarė bent dešimt dienų nesikelti iš lovos, tačiau minutės tikslumu suskaičiuotos paskutinės gruodžio dienos tokio „poilsio“ neleidžia.

D.Virbilaitės laukia fotosesija, „Eurovizijos“ filmavimas. Tiesa, nacionalinėje atrankoje dalyvaujanti atlikėja sako, kad dėl patirtos traumos teks koreguoti pasirodymą sausio 9-ą dieną nacionalinės atrankos metu.

„Mano pasirodyme suplanuota šokio dalis, tačiau akivaizdu, kad turėsime koreguoti. Šiandien pabandžiau atsistoti, vaikščioti galiu, bet kojos sulenkti nepavyks dar ilgai“, – sako Donata.

Atlikėja neslepia, kad patirta trauma išties apsunkino gyvenimą, nors traumos Donatai – ne naujiena. Vaikystėje turėjusi ne vieną lūžį, ji prisimena kadaise taip paslydusi, jog teko atlaikyti net keturias valandas trukusią rankos operaciją.

„Na, kiaulės metai prasidės išties kiauliškai, – juokiasi Donata. – Bet kadangi pastaruoju metu vaikštau kaip su debesėliu ant galvos, nesistebiu, kad taip nutiko. Belieka visus įspėti būti atsargius.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius