Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per BTV - nauja humoro laida „Kas galėtų paneigti...“

Jau šį penktadienį per BTV startuoja nauja humoro laida – „Kas galėtų paneigti...“. Kam to reikėjo? Kam dar kyla noras juokaut šiandien, kol Šemeta vis nesurenka biudžeto, kol mes visi pingam, o degtinė brangsta?!
Gintaras Mikalauskas ir Almantas Šinkūnas
Gintaras Mikalauskas ir Almantas Šinkūnas / BTV nuotr.
Temos: 1 BTV

Kiekviena tauta turi tokią valdžią ir tas televizijos laidas, kurių yra nusipelniusi. Sakysit – nevykęs pokštas? Turėkim orumo prisipažinti: mažų tautų himnai liūdni, jų elitas nesugeba už vakarienę susimokėti, jų benzinas brangiausias ir nacionaliniai skraidintojai bankrutavę. Ir jų humoras nejuokingas. Rūgštus, kaip acto reklama. Nes niekam juokauti nesinori – kiekvienas prokuroras čia tiksliai žino savo trapaus orumo kainą, o kiekvienas žurnalistas Seime – grėsmė amžinai jaunos mūsų demokratijos fundamentui.

Ir juoko apribojimai mažose šalyse – didžiuliai. Negalima juokauti apie romus ir narkomanus, estus, pensininkus ir gėjus, ne duok tu Dieve – apie Seimą ir biudžetininkus. Mūsų humoristams beliko kelios temos, pavyzdžiui, „Vilnius – Europos kultūros „sostinė“. Arba „pasiturinčiai gyvenanti panelė bibliotekininkė iš Karoliniškių“. Visi kiti humoro nesupras ir tuoj pat kreipsis į teismą. Mažų tautų teismuose paprastai bet kurią tiesą galima paneigti. Negalima paneigti tik visagalių gandų. Kas galėtų paneigti, kad...

Ponai ir ponios, jūsų dėmesiui – nauja svarbiausių gandų, paskutinių apkalbų ir pribloškiančios tiesos laida „Kas galėtų paneigti...“! O po šiurpius šių dienų juoko užkulisius jus lydės laidos vedėjai – Gintaras Mikalauskas ir Almantas Šinkūnas.

Jau šį penktadienį laidoje – A. Paleckio praktiniai patarimai moterims, kaip saugiai įsinešti kiaušinius į artimiausią mitingą, Deivio panašumai su Mocartu ir daug gandų gandelių.
Tiesa jus išlaisvins – penktadienį 20.30 val. per BTV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius