Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per vakarėlį namuose apvogtas Šiaulių „auksinis berniukas“ Povilas Vainutis: atomazga nustebino

Šiaulių mieste auksiniu berniuku vadinamas Povilas Vainutis pakliuvo į nepavydėtiną situaciją. Vienas pasisėdėjimas su draugais jam baigėsi ne taip, kaip planuota. Pasirodo, kad vyras į savo namus įsileido nusikaltėlį, kuris pasisavino brangų daiktą.
Povilas Vainutis
Povilas Vainutis / Stop kadras
Temos: 2 „KK2“ Vagystė

Šiauliuose gyvenančio Povilo Vainučio namai daug kam primena muziejų. Jo bute pilna įvairių paveikslų, skulptūrų, sendaikčių ir auksu dengų brangenybių. LNK laidoje „KK2“ atskleidžiama, kad daugelis svečių pas Povilą užsuka būtent tam, kad pasigrožėtų jo sukauptomis gerybėmis.

Stop kadras/Povilas Vainutis
Stop kadras/Povilas Vainutis

„Vienas užsidaręs nesėdėsi. Ir irgi iš pradžių buvo baisu, kad išeisi ir gal apvogs kažkas. Išsikviečiau pasikeisti į geresnes spynas, bet tas meistras, kuris keitė spynas, smagiai iš manęs pasijuokė. Sakė: „Nebijok, niekas tau durų nelauš, vagis tu pats įsileisti“, – laidoje „KK2“ pasakojo P.Vainutis.

Vyras net negalėjo pagalvoti, kad šie meistro žodžiai taps realybe. Vieną vakarėlį surengęs Povilas pats įsileido nusikaltėlį į namus.

„Ant tų žodžių man telefoną pavogė mano draugai. Sakau: „Valio, tavo žodžiai išsipildė, dingo“ – LNK laidoje „KK2“ prisiminė auksiniu berniuku pramintas Povilas.

Stop kadras/Povilas Vainutis
Stop kadras/Povilas Vainutis

Po šio incidento vyras su vakarėlio svečiais bandė elgtis gražiuoju ir prašė atiduoti dingusį telefoną. Iš pradžių visi teisinosi, kad apie prarastą Povilo telefoną nieko nežino, tačiau po mėnesio viskas apsivertė aukštyn kojomis.

„Praėjo tam tikras laikas. Nusipirkau naują telefoną, kortelę, kad nesinervinčiau. Ir tas žmogus man atidavė telefoną. Sako: „Nepyk, padauginau, protas susisuko, velnio lašai davė sako. Per ilgą laiką supratau, kad man to daikto nei reikia, paėmiau iš kažkokios kvailystės“, – LNK laidoje „KK2“ pokalbį prisiminė P.Vainutis.

Nepaisant to, kad ši situacija baigėsi laimingai, Povilas pradėjo nebepasitikėti draugais. Todėl jis visame muziejų primenančiame bute įrengė daugybę kamerų.

Stop kadras/Povilas Vainutis
Stop kadras/Povilas Vainutis

„Ir saugiau, ir ramiau, ir pats galiu atsisukti, jei padėjau kažką ne ten. Jos ir naktį filmuoja. Kuo tamsiau, tuo geriau filmuoja. Jei pats naktį nieko nematai, tai tos kameros naktį viską labai gerai mato“, – LNK laidoje pasakojo Povilas Vainutis.

Visas reportažas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius