-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Permainos Gintarės Karaliūnaitės gyvenime – sugrįžimas į sceną ir nauja meilė

Atlikėja Gintarė Karaliūnaitė (34) beveik trejus metus buvo pasitraukusi iš viešumos ir nebelepino gerbėjų savo muzikiniais pasirodymais, tačiau neįgyvendintos kūrybinės svajonės tapo rimta paspirtimi sugrįžti į sceną.
Gintarė Karaliūnaitė
Gintarė Karaliūnaitė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Kol nėra viskas iki galo suderinta, neplanavau garsiai šaukti. Taip jau išėjo, kad mano šokėja grįžo iš motinystės atostogų, ir atsirado terpė. Daug kas vis nedavė ramybės, klausė, kur esu dingusi, kodėl nedainuoju. Artimiausiu metu norėčiau šeimos ir vaikų, tačiau dabar yra tas metas, kai galiu dar šiek tiek leisti sau pašėlti scenoje, nes paskui jau bus vėlu“, – Žmonės.lt pasakojo atlikėja.

Gintarė pasakojo, kad jau yra suplanuota 12 koncertų vasarą. Pirmasis nusimato per Jonines. Dainininkė tikisi į sceną sugrįžti įspūdingai ir ne su liūdnomis dainomis. G.Karaliūnaitė  renka visus hitus, taip pat pristatys naują dainą, dedikuotą Anapilin išėjusiai pirmajai meilei.

„Gali būti, kad jau po šio karto išeisiu visam laikui, todėl labai noriu pristatyti dainą, kurią savyje nešiojuosi jau 4 metus. Net dramblys tiek ilgai nenešioja. Tikiuosi, kad Deivydas Zvonkus padės man pagimdyti šią dainą“, – juokėsi atlikėja.

Aš jaučiuosi kaip žuvis vandenyje pramogų pasaulyje. Bandžiau mokytis naujų dalykų, bet geriausiai jaučiuosi įrašų studijoje, o po to ant scenos.

Gintarė teigė, kad šiuo metu yra labai laiminga ir tiki, kad padaryti pertraukas gyvenime yra gerai. „Aš jaučiuosi kaip žuvis vandenyje pramogų pasaulyje. Bandžiau mokytis naujų dalykų, bet geriausiai jaučiuosi įrašų studijoje, o po to ant scenos“, – atviravo moteris.

Atlikėja tikino, kad sugrįžti į sceną ją paskatino neįgyvendintos kūrybinės svajonės. Moteris atviravo, kad jei jai viduje tiek neskambėtų ir negrotų, tai gal to ir nebedarytų.

„Tegul nesupyksta populiarios merginų grupės, jos yra labai gražios, kai kurios net balsus turi gerus, bet aš žinau, kad turėjau sukūrusi kažką savo. Kaip man pavyko, taip: buvo ir tų rūbelių netinkamų, nuo penkiolikos pradėjau dainuoti, todėl klaidų pridariau, bet aš matau, kad yra tuščia terpė, kur aš galiu gerai jaustis, nekopijuoti kitų, tad reikia ją užpildyti. Aš pasiilgau to jausmo, kai žinau, kad gerai ką nors darau. Man tada atrodo, kad gyvenimas eina netuščiai. Vaikas mano didelis, esu laisvesnė, turiu nuostabų palaikymą iš šono. Atėjo laikas, kai jaučiu, arba dabar, arba niekada. Nes tikrai noriu vaikų, svajoju apie dvynukus. Norėčiau labai ir dukrytės, bet bijau, kad gali būti kaip kokiems Saboniams. Nesu jauna, todėl reikia greitu metu spręsti: noriu šeimos ar karjeros“, – Žmonės.lt pasakojo G.Karaliūnaitė.

Šiuo metu Gintarės asmeniniame gyvenime taip pat pavasaris. Atlikėja jau kelis mėnesius puoselėja jausmus užsieniečiui. „Aš pradėjau bijoti, nes mano gyvenime viskas keičiasi. Baisu net kalbėti, nesinori nei slėpti, nei afišuotis. Nesinori, kad žmonėms atrodytų, kad susiradau kažkokį vyruką vien tam, kad pareklamuočiau save ir savo sugrįžimą į sceną, – Žmonės.lt kalbėjo Gintarė. – Tikrai neplanavau naujų santykių, vis galvojau: „Eina jie peklon.“ Vaikščiojau į pasimatymus, bet daug laiko skyriau sau, ruošiausi grįžti į sceną. Dažnai savimi abejodavau, gal čia su manimi kažkas blogai, nes esu stipri moteris. Jei kažkas su manimi nesuspėja – blogai, jei bando valdyti – irgi blogai. Dėmesio niekada netrūko, bet buvau viena. O dabar jau geras mėnuo, tiksliau du mėnesiai, šalia manęs nuostabus žmogus.“

Gintarė prisipažino, kad visada norėjo, kad vyras būtų garbanotas, skaniai gamintų, šoktų su ja, tapytų, mylėtų žirgus. Atrodė tiesiog neįmanoma, kad vienas vyras turėtų visas šias savybes. Tačiau jai pasisekė, toks yra naujasis jos draugas. „Jis yra ne lietuvis. Situaciją apsunkina, kad turime kalbėti angliškai, tačiau tai uždavinys, kurį turime abu išspręsti“, – teigė G.Karaliūnaitė.

Teodoro Biliūno nuotr./Gintarė Karaliūnaitė
Gintarė Karaliūnaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius