Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plinta rimti kaltinimai Ruslanui Kirilkinui: paviešintose jo žinutėse – grasinimai susidoroti

Antradienį dainininkas Ruslanas Kirilkinas sulaukė kaltinimų – teigiama, kad atlikėjas psichologiškai smurtavo ir grasino susidoroti. Apie tokią situaciją prakalbo dainininkė Adriana Ramonaitė, kuri yra R.Kirilkino vaikino Domanto brolio mergina. Atlikėja teigė, kad jai pasidalijus žinutėmis pasipylė ir daugiau panašių istorijų.
Ruslanas Kirilkinas
Ruslanas Kirilkinas

A.Ramonaitė socialiniame tinkle „Instagram“ prabilo apie iš dainininko R.Kirilkino išgirstus grasinimus. Ji teigė, kad atlikėjas grasino tiek jai, tiek jos artimiesiems. Mergina pateikė ir susirašinėjimus su atlikėju.

„Laba diena visiems. Dieną pradėsiu šįkart nemaloniai, nes nebeturiu kantrybės, sveikatos ir noro pakęsti vieno supuvusio žmogaus grasinimų, įžeidinėjimų, susidorojimų ir viso kito dalyko, ką gaunu iš jo. Aš kalbėsiu apie Ruslaną Kirilkiną ir visas kortas išmesiu čia. Ir, kaip R.Kirilkinas sako savo legendinę frazę – ne spaudai, tai šį kartą bus spaudai“, – dalijosi Adriana.

Susirašinėjimas su Ruslanu Kirilkinu
Susirašinėjimas su Ruslanu Kirilkinu

Mergina teigė, kad juos su Ruslanu sieja bendras artimas žmogus – jo draugas Domantas. Adriana yra R.Kirilkino širdies draugo Domanto brolio mergina.

„Kiekvieną naktį gaunu tokias žinutes ir šiąnakt tokią gavau, aš jas parodysiu... Kodėl mes turime nusileidinėti, kodėl mes turime kentėti ir nieko nedaryti. Kodėl turime pateisinti tą žmogų, nes jis tokios orientacijos? Šiuo klausimu orientaciją padedame į šoną ir kalbame tiesiog apie žmogų.

Žmogus galimai alkoholikas, galimai vartoja narkotikus ir kiekvieną naktį ėda psichologiškai. Aš pasakiau, kad parodysiu viską, ką daugmaž mes turim, ir tai, kaip Ruslanas bendrauja su savo draugo šeima, kaip bendrauja su draugo mama ir ką mes turime išgyventi, išėję į viešumą šypsotis ir vaidinti, kad viskas mums gerai, nors tas žmogus ėda, grasina“, – sakė Adriana.

Ji pasidalijo keletu ekrano nuotraukų, kuriose matyti galimai dainininko siunčiamos žinutės jai ir jos artimiesiems. Adriana paviešino galimai R.Kirilkino siųstą žinutę jo širdies draugo mamai.

Adrianos paviešintos žinutės
Adrianos paviešintos žinutės

Adriana pasakojo, kad sprendimą paviešinti žinutes priėmė suprasdama, jog kitaip situacija nepasikeis. „Jeigu aš neviešinsiu, niekas ir nesitaisys. Turiu ir nemažą kitų žmonių ratą, kurie su juo susidūrė ir mielai prisidės. Ką matėte žinutėse, ką matėte vaizdo įraše ir ką matėte, kaip jis rašo savo draugo mamai, tai yra žemiau plintuso. Aš nežinau, koks tu turi būti žmogus... Kas jį pateisina, kas pateisina jo kūrybą ir visa kitą, prašau, susipažinkite“, – kalbėjo A.Ramonaitė.

Portalas Žmonės.lt bandė susisiekti su R.Kirilkinu, tačiau nesėkmingai. Tiesa, trumpu komentaru jis pasidalijo instagrame.

„Yra įvairiausių ir lengviausių būdų, matyt, išgarsėti vienadienėms žvaigždutėms. Susilaikysiu nuo tolimesnių komentarų, palinkėdamas jiems šlovės“, – rašė jis.

Kur pranešti ir ieškoti pagalbos
Jei reikia skubios pagalbos
Skambinkite pagalbos telefonu 112
Jei esate savižudybės krizėje, arba ieškote pagalbos kitam
Jei patyrėte smurtą
Jei reikalinga emocinė (psichologinė) pagalba telefonu, arba internetu
Jei esi vaikas ir tau reikalinga pagalba

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius