-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po 100 kilogramų numetę lietuviai – neatpažįstami: dalijasi, kaip pasiekė tokių rezultatų

Nuo Naujųjų tikrai mesiu svorį – kiek jūsų davėte sau tokį pažadą? Tikriausiai dažnas prisipažins kasmet naujus metus sutinkantis su tokiu pasižadėjimu, tačiau neretai pažadai lieka pažadais. Su tuo sutinka ir medikai, mat kas antras lietuvis turėtų susirūpinti savo kūno formomis. Anot jų, kas antras turi antsvorio.
Laidos „Bučiuoju. Rūta“ dalyviai
Laidos „Bučiuoju. Rūta“ dalyviai / LNK nuotr.

Tačiau sunkiausia – pradėti. Su tuo sutinka ir įspūdingus kūno pokyčius pristatę LNK laidos „Bučiuoju. Rūta“ dalyviai, pasidalinę savo išties įkvepiančiomis istorijomis. Vienas iš jų – savo humoro jausmu visus žavintis Mantas Micevičius. Iš Dzūkijos kilęs vaikinas pasakoja visą gyvenimą turėjęs antsvorio, paauglystėje jam jau buvo nustatytas nutukimas. Tačiau nieko nesinorėjo keisti net ir tada, kai svarstyklės neberodė svorio – taip Mantas pasiekė 186 kilogramų ribą.

„Pirmiausia ateidavo pilvas, tada Mantas“, – laidoje „Bučiuoju. Rūta“ pokštauja vaikinas. Didelis svoris Mantui netrukdė aktyviai gyventi, nors jis pripažįsta ne kartą bandęs laikytis įvairių dietų, kurios jokio poveikio nedarė.

LNK nuotr./Laidos „Bučiuoju. Rūta“ dalyviai
LNK nuotr./Laidos „Bučiuoju. Rūta“ dalyviai
LNK nuotr./Laidos „Bučiuoju. Rūta“ dalyviai
LNK nuotr./Laidos „Bučiuoju. Rūta“ dalyviai

Lemtingu jo gyvenime tapo karantinas – likęs tarp keturių sienų Mantas suprato, kad reikia suimti savo gyvenimą į rankas. Ir taip per pusantrų metų Mantas numetė daugiau nei 100 kilogramų ir tapo sunkiai atpažįstamas.

Tarsi kitas žmogus atrodo ir vilnietė Gabija Masionytė. Sunku patikėti, bet mergina taip pat per kelerius metus atsikratė beveik 100 kilogramų.

Mergina sako, kad nuo vaikystės buvo linkusi priaugti svorio, tačiau trūko aktyvumo ir teisingos informacijos, kaip reikia taisyklingai maitintis. Galiausiai užsibrėžusi numesti daugiau nei pusę savo svorio, Gabija sako, kad svarbiausia yra režimas, padedantis išlaikyti discipliną. Laikui bėgant, Gabija priprato prie tokio gyvenimo ritmo ir mitybos plano, kuris tapo jos gyvenimo dalimi – dabar ją atpažinti sunkiai įmanoma.

LNK nuotr./Laidos „Bučiuoju. Rūta“ dalyviai
LNK nuotr./Laidos „Bučiuoju. Rūta“ dalyviai

Kaip per vieną prisėdimą 7 cepelinus suvalgydavo pasakoja ir dar viena dalyvė – net 140 kilogramų numetusi Ugnė Usevičiūtė. Dabar kitus mesti svorį įkvepianti moteris sako, kad kažkokių stebuklingų patarimų nėra, tačiau išduoda, kas jai padėjo pasiekti tokių įspūdingų rezultatų.

Su tuo sutinka ir šventinėje LNK laidoje dalyvavę ekspertai – jie dalijasi esminėmis taisyklėmis, kaip pasiekti savų tikslų.

LNK nuotr./Laidos „Bučiuoju. Rūta“ dalyviai
LNK nuotr./Laidos „Bučiuoju. Rūta“ dalyviai

Šventinė „Bučiuoju. Rūta“ laida – šį ketvirtadienio vakarą, 20 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius