-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po A.Jagelavičiūtės laidotuvių – mamos Nijolės padėka: „Agnė buvo, yra ir bus mano stebuklas“

Penktadienį, praėjus kelioms dienoms po stilistės Agnės Jagelavičiūtės laidotuvių, socialiniuose tinkluose jos mama Nijolė Jagelavičienė pasidalijo nuotrauka su dukra ir skyrė padėką.
Agnė Jagelavičiūtė ir Nijolė Jagelavičienė
Agnė Jagelavičiūtė ir Nijolė Jagelavičienė / Socialinių tinklų nuotr.

Penktadienį, praėjus kelioms dienoms po Agnės Jagelavičiūtės laidotuvių, jos mama Nijolė Jagelavičienė pasidalijo nuotrauka su dukra ir jautriais žodžiais.

„Agnė buvo, yra ir bus mano stebuklas ir visas mano gyvenimas. Visas gyvenimas nuo jos pirmo oro gurkšnio, atėjus į šį pasaulį. Myliu ir mylėsiu visą likusį savo gyvenimą. Nuoširdžiai dėkoju visiems Agnės draugams, sekėjams, artimiesiems, bendradarbiams, visiems geriems žmonėms, kurie reiškė užuojautą, palaikymą ir linkėjo stiprybės mano gyvenimo skaudžiausiu metu. Dėkoju už paramą, pagalbą ir atjautą palydint mano Agnę į amžinąją kelionę. Stiprybės ir prasmės man gyventi toliau suteiks jūsų visų prisiminimai apie ją“, – rašė po nuotrauka su dukra N.Jagelavičienė.

Primename, kad apie 42-ejų A.Jagelavičiūtės mirtį pranešta gruodžio 28 dieną. Netrukus paskelbta, kad jos gyvybė užgeso dėl plaučių uždegimo komplikacijų.

Sausio 3-iąją amžinojo poilsio Agnė atgulė Karmėlavos kapinėse greta anksčiau palaidotų tėčio Leono ir močiutės Juditos. Užkasus urną, šeimos kapavietę užliejo baltų žiedų jūra.

1980 metų spalį gimusi A.Jagelavičiūtė yra baigusi Vilniaus dizaino kolegiją ir Vilniaus dailės akademiją, ji dirbo mados žurnalo „L'Officiel Lithuania“ vyr. redaktore, buvo stiliaus platformos „StiliuSOS“ įkūrėja, viena labiausiai sekamų lietuvių socialiniuose tinkluose.

Ji taip pat žinoma kaip laidų vedėja, knygų autorė.

A.Jagelavičiūtė išgarsėjo realybės šou „Akvariume“, dar būdama antro kurso studente. Vėliau dirbo „TV pagalbos“ komandoje. Įkūrė stiliaus platformą „StiliuSOS“.

Buvo dukart ištekėjusi. Pirmas vyras – Vytautas Martinaitis, antras – Mantas Volkus, su kuriuo susituokė 2013 metų gruodį ir susilaukė sūnaus Leono. Pora išsiskyrė 2019 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius