-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po M.A.M.A – dingusio vėrinio drama: 20 tūkst. vertės I.Burlinskaitės papuošalo paieškos baigėsi netikėtai

Penktadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje vykusiuose M.A.M.A apdovanojimuose spindėjo ne tik lietuviškos muzikos atstovai, bet ir kitos raudonuoju kilimų žengusius žvaigždės. Viena iš jų ir nuomonės formuotoja Indrė Burlinskaitė-Vaisieta su vyru Liudu. Tačiau džiaugsmingą šventinę nuotaiką moteriai sujaukė pamestas 20 tūkstančių eurų vertės deimantinis vėrinys.
Indrė Burlinskaitė-Vaisieta su vyru Liudu
Indrė Burlinskaitė-Vaisieta su vyru Liudu / Teodoro Biliūno ir socialinių tinklų nuotr.

Pirmadienį, praėjus kelioms dienoms po didžiausių lietuviškos muzikos apdovanojimų M.A.M.A, Indrė savo socialiniame tinkle pasidalino kurioziška situacija. Moteris ketino į apdovanojimų dūzges vykti pasidabinusi įspūdingu 20 tūkst. vertės deimantiniu vėriniu, kurį jai paskolino viena įmonė, tačiau paskutinę minutę nusprendė jį palikti viešbučio kambaryje, o kitą dieną ten jo jau nerado.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Indrė Burlinskaitė-Vaisieta
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Indrė Burlinskaitė-Vaisieta

Daug streso sukėlusią istoriją I.Burlinskaitė-Vaisieta sutiko atskleisti ir Žmonės.lt skaitytojams.

„Vakar apturėjau daug nervų ir streso, bet šiandien paskambino vyras ir viskas baigėsi gerai. Nebuvo nuotaikos geros, bet šiandien esu nusiteikusi pasimėgauti. Manau, kad taip gali atsitikti bet kam, bet, kaip visada, tai atsitinka būtent man.

Su vyru dalyvavome M.A.M.A. apdovanojimuose, nakvojome „Moxy“ viešbutyje, kur vyko ir vakarėlis. Persirengiau ir vyro klausiau, ar reikia kokio nors papuošalo, nes buvau atsivežusi labai brangų deimantų vėrinį, kurio vertė yra 20 tūkst.

Su vyru nusprendėme, kad jo nereikia, tai aš jį padėjau atgal į maišelį, kur visi kiti papuošalai. Atsikėliau ryte, viską apsižiūrėjau, lyg ir atrodė, kad nieko nepamiršau, tą maišiuką paėmiau, persidėjau į lagaminą, tada vakar persirengiau, galvoju, tiktų tas papuošalas ant kaklo. Atsidariau maišiuką ir pamačiau, kad nėra to brangiausio papuošalo ant kaklo. Na ir ką – ir viskas, stresinė situacija. Buvau įsitikinusi, kad jis tikrai yra su manimi, bet jo nebuvo. Mąsčiau, kad vienintelė galimybė, kur jis paliktas, tai yra „Moxy“ viešbutis. Nes turbūt buvau padėjusi kažkur kitur.

Skambinau, kalbėjau ir su viešbučio direktore, visi operatyviai sureagavo ir stengėsi man padėti. Bet šansų neturėjau, kad jis atsiras.

Ryte nusprendžiau neiti fotografuotis, nes apturėjau daug streso. Liudas bandė nuraminti, kad vis dėlto čia tik daiktai. Užmigau ir ryte girdžiu skambina Liudas, sako, įsijunk „Viber“ žinutes“, – socialinio tinklo „Instagram“ istorijose sakė I.Burlinskaitė-Vaisieta.

Socialinių tinklų nuotr./Indrė Burlinskaitės vėrinio paieškos akimirkos
Socialinių tinklų nuotr./Indrė Burlinskaitės vėrinio paieškos akimirkos

Patikrinusi sutuoktinio Liudo žinutes moteris galėjo ramiau atsikvėpti. Paaiškėjo, kad šis grįžo į viešbutį ir patikrino visus jų konteinerius. Viename iš jų buvo ir įspūdingos vertės vėrinys.

Socialinių tinklų nuotr./Indrė Burlinskaitės vėrinio paieškos akimirkos
Socialinių tinklų nuotr./Indrė Burlinskaitės vėrinio paieškos akimirkos

„Man atrodė, kad tai praktiškai neįmanoma. Labai didžiuojuosi savo vyru, nes ne kiekvienas taip pasielgtų. Taip pat dėkoju „Moxy“ direktorei ir visam personalui, kurie prisidėjo ir viskas baigėsi laimingai. Labai mane pradžiugino, kai paskambino Liudas, net apsiverkiau. Aišku, tai tik pinigai, bet kaina tikrai didelė ir turiu būti atsakinga, jį prižiūrėti, nepaleisti iš akių, palikti saugiai. Įsivaizdavau, kad viskas taip ir yra, bet vyras mane realiai išgelbėjo. Tai šiandien švęsime“, – džiaugsmingai savo pasakojimą baigė I.Burlinskaitė-Vaisieta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius