-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po Naujų metų „Emiliją“ pakeis „Naisių vasara“

Pasitikti Naujuosius metus TV3 televizija siūlo su šventišku koncertu ir gerai visiems pažįstamais lietuviškų serialų aktoriais. Tačiau tarp jų bus ir naujų veidų. Tai „Naisių vasaros“ aktoriai.
Serialas „Naisių vasara“
Serialas „Naisių vasara“. / TV3 nuotr.

Nekantrieji kiek anksčiau nei bus pradėtas rodyti serialas galės susipažinti su „Naisių vasaros“ aktoriais Sigitu Jakubausku, Aurimu Žviniu, Rimanta Krilavičiūte, Agne Grudyte-Guobiene, Elida Dubinskyte ir kitais. Juos žiūrovai pamatys paskutinį šių metų vakarą, pasitikdami Naujuosius metus, kai bus rodomas nuotaikingas šventinis koncertas „Naujieji metai su senais pažįstamais“. „Naisių vasaros“ aktoriai čia šampano taures kels ir linkėjimus Naujiems metams siųs kartu su „Moterys meluoja geriau“, „Nemylimų“, „Amžinų jausmų“, „Emilijos“ žvaigždėmis. Šventinį vakarą ves improvizacijos virtuozai Ramūnas Cicėnas ir Rimantė Valiukaitė.

2009-iesiems skaičiuojant paskutines akimirkas šventinio vakaro vedėjų kamantinėjami „Naisių vasaros“ aktoriai ne tik papasakos, kaip jiems sekėsi filmuoti, bet ir atskleis keletą serialo siužeto vingių bei paslapčių. Žiniuonį seriale vaidinęs aktorius S.Jakubauskas šventinio vakaro vedėjus įtikinės, kad tikrai neturi stebuklingų galių ir negydo jokiomis žolelėmis, o žemės ūkio bendrijos pirmininku „Naisių vasaroje“ tapęs  aktorius A.Žvinys prisipažins, kad taip susižavėjo žemdirbio duona, jog net nusipirkti traktorių užsimanė.

Jau nuo sausio 4-osios  pirmadienio-penktadienio vakarais 17.40 val. serialą „Emilija“ TV3 eteryje pakeisianti  „Naisių vasara“  žiūrovus privers gyventi vasaros  laukimu. Mat visas istorijos veiksmas vyksta šilčiausią metų laiką.

Serialo pradžia pasakos apie mokslus medicinos universitete baigusią Eleną, kurią vaidina aktorė  Agnė Grudytė. Ji sugrįžta vasaroti į gimtąjį kaimą. Tačiau tai nėra paprastas sugrįžimas. Gimtinėje ji nebuvo jau šešerius metus – per visą studijų laikotarpį. Kadaise susipykusi su tėvu dėl savo noro būti tradicinės medicinos gydytoja, Elena išvyko iš kaimo mokytis į miestą. Merginos tėvas – žinomas apylinkės žolininkas, dar garsėjantis kaip turįs antgamtinių galių, aiškiaregys ir netradicinis gydytojas. Tėvas viliasi, kad šį kartą dukra įsiklausys į pasiūlymą perimti jo gydymo tradiciją, tačiau nepanašu, kad dukra tam nusiteikusi.

Tą dieną, kai Elena vėl iš naujo atranda savo tėvą, jaunas ūkininkas Pijus savajam ištaria paskutinio atsisveikinimo žodžius. Baisioje nelaimėje žuvusio bendrovės pirmininko Algimanto gedi ne tik jis, jo sužadėtinė Auksė su šeima, bet ir visas kaimas. Pijui, svajojusiam apie savo ūkį, ant pečių užgula didžiulė atsakomybė – perimti tėvo darbus bendrovėje. Netrukus paaiškėja daugiau nelaimės  aplinkybių ir naujų netikėtų įvykių sūkurys Pijų ir Eli bei visą kaimo bendruomenę  įsuka į nenuspėjamų nuotykių ir svaigios meilės vasarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius