Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po skandalo Karolina Meschino kreipėsi į kritikus: „Mano sąžinė rami, nekeičiu vyrų tarsi kojinių“

Socialiniame tinkle po kilusio skandalo influencerė Karolina Meschino pasidalijo žinute. Mergina kreipėsi į visus gerbėjus ir teigė, kad jos sąžinė švari, gailisi tik vieno – kad per daug viešino savo buvusius santykius su Remigijumi Daškevičiumi-Remiu.
OG Version, Karolina Meschino, Remigijus Daškevičius-Remis
OG Version, Karolina Meschino, Remigijus Daškevičius-Remis / 15min nuotr.

„Noriu pasakyti tik tiek, kad mano sąžinė rami, miegu kaip kūdikėlis, o jeigu jūs klausotės ir tikite gandais apie neištikimybes, tai čia jau jūsų moralės bėdos ir asmeninis reikalas.

Aš suprantu, kad daug smagiau yra tikėti šlykščiomis apkalbomis, taip įdomiau jums, bet turėtumėte žinoti, jog visi komentarai, žinutės ir apkalbos yra skleidžiami anoniminių žmonių, kurie nenori atskleisti savo tapatybės, arba nori pakenkti, todėl dangstosi internete.

Taip, pati pasirinkau būti viešu asmeniu ir pati esu kalta, jog iki šiol rodžiau savo santykius viešai, pati kalta kad dar vasaros gale nepasidalijau, kad yra blogai su Remiu, bet džiaugsmu dalintis lengviau, nei pasakoti kaip mums blogai.

Vidmanto Balkūno ir Luko Balandžio nuotr./15min montažas/Remigijus Daškevičius-Remis, Karolina Meschino, Dominykas Ježerys-OG Version
Vidmanto Balkūno ir Luko Balandžio nuotr./15min montažas/Remigijus Daškevičius-Remis, Karolina Meschino, Dominykas Ježerys-OG Version

Su Dominyku visada buvome draugais vienoje šaikoje, daugiau nei draugais tapome TIK PO skyrybų su Remiu. Taip, nesmagu, kad draugas, taip, negražu iš mūsų pusės, bet gyvenime taip būna, o mes esam jauni ir turime teisę klysti. Aš gerbiu Remigijų ir esu dėkinga jam už visas patirtis kartu, todėl Remigijus su Dominyku viską išsiaiškino taikiai ir vyriškai, o tai, kas vyksta dabar, – visas šumas ir cirkas – yra sukeltas tik jūsų pačių.

Aš nekeičiu bernų kaip kojinių, nesileidžiu į trumpalaikius santykius ir visos mano draugystės buvo ilgametės, kai būnu su žmogumi, kaskart galvoju, kad „this is the one“. Taip, galbūt esu naivi, tačiau esu romantikė, tikiu amžina meile, kai būnu su žmogumi, myliu visa širdimi ir atsiduodu 1000 proc. Meilė yra pasaulio ir gyvenimo variklis, tiesiog ji, kaip ir visi dalykai pasaulyje, vieną dieną ima ir baigiasi. Prieš švaistydamiesi žodžiais pirmiausia atsigręžkite į save ir pasigilinkite į šių žodžių reikšmę. Pažiūrėkit į savo draugutes ir draugučius, kurie juda kiekvieną savaitgalį su skirtingom mergytėm ar baxuriukais, nes neva šiais laikais tai normalu ir jie „ieško savęs“ ar „to vienintelio“.

Aš dar nežinau, kaip viskas bus toliau, bet faktas, kad Dominyko mano socialiniuose tinkluose nematysite, kaip matėte praeitus santykius. Pasimokiau ir noriu šiuos santykius pasilikti sau, bet kol kas SAKAU GERAI GYVENU.

Man tiesiog atsibodo. Viešiniesi – blogai, nori pasilikt sau – išvis katastrofa. Suprantu, kad mano gyvenimas jums labai įdomus, bet žiūrėkit savęs ir gal jau užsiimkit savais reikalais? Kai „followeriai“ internete patampa realiais sekėjais gyvenime, neina į darbus, pamiršta kursinius ir sesiją, dieną, naktį stebi Palangos tilto kameras, keliauja į Palangą vien dėl to, jog užfiksuoti „ką nors pikantiško“, bando apsimesti prieš viešbučio administraciją mano kolegomis, jog galėtų priartėti prie manęs ir mano asmeninio gyvenimo – to jau per daug. Taip tai populiarumo kaina, bet ar tai normalu?

Kartoju, mano sąžinė rami, kantrybė geležinė, jau tiek skandalų praėjus, kad skūrą jau storą turiu. Sori, kad nuvyliau, kam smagiau tikėt pletkais ir komentuot nesąmones man po fotkėm – trinsiu ir blokuosiu kiek reikės, patikėkit.

O aš esu laiminga, viso gero, ačiū už dėmesį ir gražaus savaitgalio visiems. Tikiuosi užriškime jau šitą temą“, – socialiniame tinkle rašė Karolina.

15min primena, kad skandalas kilo, kai socialiniuose tinkluose ir forumuose buvo pradėta dalintis istorijomis, esą Karolinos Meschino draugystė su buvusiu mylimuoju Remigijumi Daškevičiumi-Remiu nutrūko dėl to, kad ji susibičiuliavo su Dominyku Ježeriu-OG Version. Greitai išplito laiškas, kuriame teigta, kad dėl to minėtas vaikinas nebekoncertuoja ir su grupe „Flying Saucer Gang“.

Kalbas dar labiau sustiprino žinia, kad Karolina su Dominyku išvyko į Palangą, o tai paskatino socialinių tinklų žvaigždės sekėjus stebėti kiekvieną detalę. Kalbama, kad Karolinos viešinamuose įrašuose jie įžvelgė, kad mergina iš tiesų yra su buvusio mylimojo geriausiu draugu.

Po šios žinios Karolina dingo iš instagramo, kuriame ji – pati įtakingiausia nuomonės formuotoja Lietuvoje. Tiesa, daugeliui pasigedus socialinių tinklų žvaigždės, ji pati teigė, kad sprendimą pasislėpti nuo sekėjų padarė norėdama pailsėti nuo viešumos.

Ji pripažino, kad pastarąsias kelias dienas susidūrė su didele ataka, instagrame dėl šios situacijos ji sulaukė ne vienos žinutės. Tai, ką ji patyrė, buvo, kaip pati sako, beprotiškai sunku.

Net ir kalbėdama dabar su 15min pripažino, kad situacija yra labai sunki, ji jaučia didelį spaudimą, iš gerbėjų sulaukė ir patyčių. Kaip pati sako, ne vienas net grasino.

Vis dėlto ji pabrėžia, kad daug kalbų sulaukusi jos draugystė su Dominyku prasidėjo tik tuomet, kai ji išsiskyrė su Remigijumi Daškevičiumi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius