Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po skyrybų su R.Rudoku jo buvusiai mylimajai – vargas dėl buto

Nutrūkę santykiai su aktoriumi Ramūnu Rudoku jo buvusiai mylimajai Indrei Mišeniovaitei paliko problemų šleifą, rašoma dienraščio „Lietuvos rytas“ priede „Gyvenimo būdas.“ Negana to, kad Indrė įrengė jųdviejų įsigytą butą, dabar jį turi parduoti, nes draugas nebenori turėti reikalų nei su ja, nei su paskolą teikusiais bankais.
R.Rudokas su buvusia savo mylimąja I.Mišeniovaite
R.Rudokas su buvusia savo mylimąja I.Mišeniovaite / „Scanpix“ nuotr.

Pernai pavasarį po ketverių metų draugystės išsiskyrusiai porai bendri namai sostinės Pylimėlių gatvėje tapo lyg akmeniu po kaklu. Neišgalėdamas mokėti paskolos 41 metų R.Rudokas dėjo į krūmus, o atpirkimo ožiu liko jo buvusi sužadėtinė 28-erių I.Mišeniovaitė, rašoma „Lietuvos ryte.“

Ji iš R.Rudoko, su bankais žaidusio slėpynes, perėmė įgaliojimus ir bando su bankininkais gražiuoju tartis dėl 3 kambarių buto pardavimo. Moteris sako dabar laukianti banko sprendimo, kuris leistų parduoti butą.  „Pirkome perpus, parduodu viena. Ramūnas sutiko, kad aš perimčiau sutvarkyti šį reikalą“, – dienraščiui pasakojo Indrė, jau keturis mėnesius gyvenanti Kaune.

Ramūnas ir Indrė triaukščiame daugiabutyje sostinės Pylimėlių gatvėje pagyveno vos metus. Po to kilo sumaištis ne tik jų santykiuose, bet ir įsivyravo finansinė krizė šalyje. Indrė jau susitaikė su tuo, kad nepavyks parduoti 74 kvadratinių metrų ploto buto už tokią kainą, kiek jis buvo vertas prieš metus. Ji derasi su pirkėjais, kurie norėtų už butą sumokėti ne daugiau kaip 400 tūkst. litų, nors neseniai už jį prašyta 450 tūkstančių.

Kaune Indrė įsikūrė ne pas tėvus ar pas naują draugą, o savo bute. Jį I.Mišeniovaitė buvo įsigijusi iki pažinties su R.Rudoku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius