-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Poilsį Dubajuje I.Stumbrienė pakeitė į slidinėjimą Alpėse: vyro Aivaro pamokos nenuėjo veltui

Verslininkė Inga Stumbrienė su vyru Aivaru Stumbriu ir vaikais Estela bei Gabrieliumi dar neseniai ilsėjosi šiltuosiuose kraštuose, o dabar mėgaujasi visiškai priešingu kraštovaizdžiu ir pramogomis – slidinėjimu Prancūzijos Alpėse. Šeimos atostogos – trumpos, tačiau labai aktyvios ir turiningos: sielą pamaitina tiek įstabūs kalnų vaizdai, tiek nauja žiemos pramoga.
Ingos ir Aivaro Stumbrų atostogos Prancūzijos Alpėse
Ingos ir Aivaro Stumbrų atostogos Prancūzijos Alpėse / Asmeninio albumo nuotr.

Keliavimas – didelė Ingos Stumbrienės ir jos šeimos aistra. Vos grįžusi iš vienos išvykos, ji jau kraunasi lagaminus kitai. Pastaroji verslininkės kelionė – į slidinėjimo kurortą Prancūzijoje. Savo atostogų akimirkomis I.Stumbrienė gausiai dalijasi socialiniuose tinkluose. Įspūdžiais ir nuotraukomis ji sutiko pasidalinti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

Asmeninio albumo nuotr./Ingos ir Aivaro Stumbrų atostogos Prancūzijos Alpėse
Asmeninio albumo nuotr./Ingos ir Aivaro Stumbrų atostogos Prancūzijos Alpėse

Sausio pabaigoje į Prancūzijos Alpes išvykusi moteris džiaugėsi, kad kasdien čiuožia vis geriau, o šiuo žiemos sportu mėgaujasi vis labiau. Už progresą ji dėkinga vyrui Aivarui – jo pamokos buvo labai naudingos.

„Šiandien jau užtikrinčiau stoviu ant snieglentės. Visos Aivaro pamokos atsipirko su kaupu, nes čiuožti ir matyti tokius pasakiškus vaizdus yra tiesiog nuostabu. Po truputi prisijaukinu ir šiuos, nepakartojamo grožio, Prancūzijos kalnus“, – savo instagrame rašė ji.

Kiekvieną dieną jų laukė naujos Alpių viršukalnės ir atsiveriantys nuostabaus grožio vaizdai. Įspūdingas kraštovaizdis Ingos nenustojo stebinti – šis ją tiesiog užbūrė, o magija nesisklaidė visų atostogų metu.

„Vis dar negaliu atsigrožėti, kokie nuostabūs šie kalnai. Pasidalinkite ir jūs, kokiuose gražiausiuose slidinėjimo kurortuose esate buvę?“, – su sekėjais bendravo Inga Stumbrienė.

Kalnai Ingą ir Aivarą Strumbrus taip pakerėjo, kad bene visos jų atostogų dienos prabėgo ten. Slidinėti pora pradėdavo vos saulei patekėjus, o baigdavo jai besileidžiant.

„Kalnuose nuo saulėtekio iki saulėlydžio. Saulė šiuo laikotarpiu kalnuose leidžiasi gana anksti, apie 18 valandą, tad pasitikę saulę ryte, truputi paslidinėję, neilgai trukus jau galime mėgautis ir gražiausiais saulėlydžiais“, – rašė Inga Stumbrienė.

Daugiau Ingos Stumbrienės atostogų akimirkų – fotogalerijoje:

Žmonės.lt primena, kad vos pasitikusi Naujuosius metus Inga Stumbrienė su šeima ilsėjosi Dubajuje. Kompanija apsilankė „Motiongate“ atrakcionų parke ir tikrame stebuklų sode – „Miracle Garden“ gėlių parke.

Tiesa, atostogų metu Stumbrai užsigeidė ne tik atgaivos dvasiai, bet ir šiek tiek aštresnių pojūčių – šeima išbandė formulės 1 simuliatorių. I.Stumbrienė pasakojo, kad akimirka, kai važiavo 240 km/ val. greičiu, jai į atmintį įsirėžė visam gyvenimui.

„Mes be milžiniško greičio ir aštrių pojūčių negalim gyventi. Šiandien aplankėme „Ferrari World Abu Dhabi“, tad galiu drąsiai pasakyti, kad tai buvo tiesiog beprotiška diena, o nepakartojamų įspūdžių nepamiršim visą gyvenimą. Gal pradėkime nuo to, kad visi lėkėm 240 km/h greičiu“, – dalijosi ji.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius