-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pokyčiai „Teleloto“ – Katažina Zvonkuvienė tapo laidos vedėja: dėl pasiūlymo labai dvejojo

Televizijos loterijoje „Teleloto“ – pokyčiai. Naujajame sezone žiūrovai nebeišvys laidos senbuvės Skaivos Jasevičiūtės, loteriją vedusios kartu su Jonu Radzevičiumi. Nauja jo partnere tapo dainininkė Katažina Zvonkuvienė. „Naujas gyvenimo iššūkis“, – su šypsena portalui Žmonės.lt sako Katažina.
Katažina Zvonkuvienė ir „Teleloto“ vedėjai
Katažina Zvonkuvienė ir „Teleloto“ vedėjai / Luko Balandžio / BNS ir asmeninio albumo nuotr.

Apie pokyčius LNK laidoje „Teleloto“ žiūrovai sužinojo prieš pat naująjį televizijos sezoną – pasirodė anonsas, kuriame šalia vedėjo Jono Radzevičiaus stovi Katažina Zvonkuvienė. Faktą, kad ji – naujoji laidos vedėja, atlikėja patvirtino portalui Žmonės.lt.

Apie debiutą Žmonės.lt papasakojusi Katažina neslėpė – sulaukus pasiūlymo nestigo dvejonių.

„Kadangi dainuoju „Nemoku meluoti“, reikia tiesą ir sakyti. Iš tikrųjų pirmoji reakcija buvo visiškai prieštaringa. Bandžiau save šitame amplua, bet nesijaučiau užtikrinta, kad tai darau gerai, o kai jaučiu, kad yra spragų, galvoju – kam to imtis?“, – svarstė Katažina.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Katažina Zvonkuvienė
Lukas Balandis / BNS nuotr./Katažina Zvonkuvienė

Nors ji abejojo, prodiuseriai ją kantriai įkalbinėjo – kvietė ateiti, pasikalbėti, pabandyti. „Sakiau, kad nežinau, ar pajėgsiu, ar rasiu laiko pasiruošimui tarp veiklų – esu maksimalistė, tad man reiktų atiduoti daug laiko ir pastangų, kad pati jausčiausi tvirtai. Na, bet jie įtikino ateiti į susitikimą, o kadangi jau nuėjau, buvo labai lengva mane į tą pusę palenkti“, – kalbėdama su Žmonės.lt juokėsi K.Zvonkuvienė.

Tiesa, pasiūlymą Katažina prieš tai gerai apsvarstė ir pasitarė su artimiausiu šeimos žmogumi – vyru Deivydu Zvonkumi.

„Jis sako – pabandyk. Jeigu kastinge jausi, kad visgi „ne“, tai tada „ne“, jei nepraeisi, tai nepraeisi. Dar tuo niekas nėra iki galo pasakyti. Na, tai ir nuėjau į tą kastingą. Ėjau atsipalaidavusi ir galvodama, kad tai nėra mano gyvenimo tikslas, tad visai patiko, mano nuostabai“, – emocijų nestokojo Katažina.

Žmonės.lt ji tikino, kad prieš naująjį sezoną jaudulio netrūksta. „Jeigu man rūpi ir dėl kažko stengiuosi, tai visada jaudina ir kelia nerimą. Žinau savo namų darbus, turiu pasiruošti ir tai yra vienas iš mano prioritetų“, – šypsojosi naujoji „Teleloto“ vedėja.

Stiprybės ir užsispyrimo Katažinai netrūksta – į laidos vedėjos rolę jį žiūri kaip į lauktą ir naudingą iššūkį. Tikslas profesionaliai atlikti savo pareigas padės visapusiškai paaugti ir patobulėti, o jei pasitaikys nesklandumų, ją visuomet palaikys partneris J.Radzevičius.

„Man labai svarbu, kas yra šalia manęs, o Jonas mane ramina, gerai veikia. Jis yra užnugaris, suteikia pasitikėjimo“, – su Žmonės.lt dalijasi ji.

„Teleloto“ vedėjų poros: Džiugas Siaurusaitis ir Lina Rastokaitė, Deivis ir Renata Norvilai, Skaiva Jasevičiūtė ir Jonas Radzevičius
„Teleloto“ vedėjų poros: Džiugas Siaurusaitis ir Lina Rastokaitė, Deivis ir Renata Norvilai, Skaiva Jasevičiūtė ir Jonas Radzevičius

Anksčiau Jono Radzevičiaus porininke buvo Skaiva Jasevičiūtė. Laidą taip pat veda Deivis ir Renata Norvilai bei Irūna Puzaraitė-Čepononienė ir Remigijus Žiogas. „Teleloto“ visi vedėjai veda pakaitomis: kiekvieną savaitę – vis kita pora.

Primename, kad pastarąjį kartą pokyčiai „Teleloto“ laidoje įvyko 2021-aisiais – žiūrovų sprendimu prie populiariausios televizijos loterijos vairo stojo Irūna Puzaraitė-Čepononienė ir Remigijus Žiogas. „Teleloto“ vedėjų rinkimų metu savo balsus žiūrovai dalino dviem į vedėjų vietą kandidatavusioms įžymybių poroms – I.Puzaraitei-Čepononienei ir R.Žiogui bei Nijolei Pareigytei-Rukaitienei ir Dainiui Palivonui.

Organizatorių nuotr./Įžymybių poros, kurios,varžysis dėl „Teleloto“ vedėjų vardo
Organizatorių nuotr./Įžymybių poros, kurios,varžysis dėl „Teleloto“ vedėjų vardo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius