-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pokylyje – įspūdingas A.Valentaitės įvaizdis: žvilganti trumpa suknelė sulaukė daugybės pagyrų

Modelis ir stilistė Asta Manchester savaitgalį dalyvavo Jungtinėje Karalystėje vykusiame tradiciniame pokylyje „Goodwood Revival Ball“. Neretai savo įvaizdžiu stebinanti moteris ir šįkart nepaliko abejingų.
Asta Manchester
Asta Manchester / Socialinių tinklų nuotr.

Kadrus, kuriuos keliaujant į pokylį užfiksavo jos vyras, britų milijonierius Glenas Manchesteris, Asta Manchester paviešino instagrame. Jais modelis sutiko pasidalinti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

Nuotraukose Asta, vilkinti sidabrinę „Mugler“ suknelę, atrodo pritrenkiančiai – trumpas, aptemptas ir gana atviras drabužis paryškina jos figūrą, tamsus makiažas – veido bruožus. Makiažą sau atliko pati Asta.

Socialinių tinklų nuotr./Asta Manchester
Socialinių tinklų nuotr./Asta Manchester

Moteris kartu pademonstravo ir naują plaukų atspalvį, kuriuo rūpinosi profesionali plaukų koloristė, balayage plaukų dažymo technikos „karalienė“ Sibi Bolan.

„Štai aš pakeliui į savaitgalį vykusį nuostabų tarpžvaigždinį „Goodwood Revival Balls“ pokylį. Ši „Mugler“ suknelė puikiai tiko temai“, – rašė A.Manchester ir sulaukė daugybės pagyrų.

Šis Astos pasirinkimas – visiška priešingybė įvaizdžiams, kuriuos ji pademonstravo žirgų lenktynių festivalyje „Glorious Goodwood 2023“ rugpjūtį. Tai – vienas iš labiausiai vertinamų žirgų lenktynių renginių Didžiojoje Britanijoje, kuriame svarbi ir mama.

Kadrus ir įspūdžius iš renginio Asta paviešino savo instagrame, jais sutiko pasidalinti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

Asta festivalio metu pademonstravo tris derinius. Pirmasis – šviesiai žalia marga suknelė ir šviesi skrybėlaite – tiesiog spinduliuoja elegancija. Gracija dvelkia ir antrasis, kiek tamsesnis įvaizdis – baltas ilgas sijonas, tamsiai mėlyna palaidinė atvirais pečiais ir tokios pačios spalvos skrybėlė,

Trečią dieną A.Manchester grįžo prie pastelinių spalvų – moteris pasipuošė šviesiai žaliais ir baltai dryžiais margintais marškiniais, žaliu sijonu ir šviesia skrybėlaite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius