Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Prancūzijos Rivjeroje susižadėjo soc. tinklų turinio kūrėjai I.Jasnauskaitė ir O.Jonaitis

Socialinio turinio kūrėjai Inidė Jasnauskaitė ir Osvaldas Jonaitis nuolat keliauja po Europą ir gražiausiose senojo žemyno vietose filmuoja populiarius instagramo filmukus – reels'us. Dabartinę kelionę į Prancūzijos Rivjerą Inidei primins ne tik sukurti vaizdo klipai, bet ir sužadėtuvių žiedas – draugystės metinių išvakarėse Osvaldas paprašė jos tapti savo žmona.
Inidės Jasnauskaitės ir Osvaldo Jonaičio sužadėtuvės
Inidės Jasnauskaitės ir Osvaldo Jonaičio sužadėtuvės / Asmeninio albumo nuotr.

Prancūzijos Rivjeros perle – romantiškame Eze miestelyje – atostogaujantys bei dirbantys Inidė Jasnauskaitė ir Osvaldas Jonaitis jaučiasi it sapne. 8-erius draugystės metus skaičiuojanti pora perkėlė savo santykius į kitą lygį – pirmadienį jiedu susižadėjo.

Ilgametės mylimosios rankos O.Jonaitis paprašė „Château Eza“ viešbutyje, nuo kurio atsiveria magiškas vaizdas į Viduržemio jūrą. Kalbėdama su portalu Žmonės.lt Inidė tikina, kad jai vis dar šokas, nes piršlybos įvyko labai netikėtai.

„Į Ezos miestelį važiavome kurti turinio, tad visos mintys buvo nukreiptos į darbus. Viešbutyje „Château Eza“ buvo suderinta, kad galėtume pasifilmuoti ir pasifotografuoti skirtingose erdvėse. Tai man padėjo padaryti viena pažįstama, tai net neįtariau, kad kažkur figūruoja ir Osvaldas. Važiavome su darbais, lagaminu rūbų, stovais ir lempomis ir filmavome vieną iš mūsų reels klipų. Filmuojant scenas su trečiu drabužių deriniu į terasą buvo atneštos taurės (to visai nepastebėjau, Osvaldas pats nustebo, kad neatkreipiau dėmesio), o po finalinės scenos Osvaldas prisiartino ir priklaupė“, – Žmonės.lt pasakoja Inidė ir pridūrė, kad prisimenant magišką akimirką dar plazda širdis ir dreba rankos.

Ji neslepia, kad piršlybų metu su Osvaldu jie taip susijaudino, kad net pamiršo, ant kurios rankos reikia mauti žiedą ir papuošė juo dešinę ranką.

„Net pirštas kelioms sekundėms buvo pamirštas. Peržiūriu įrašą ir matau, kaip mano veido išraiškos pakito, visa virpėjau. Vis tik esu be proto laiminga, nes ištekėsiu už savo svajonių vaikino! Laimingiausias „Taip!“ mano gyvenime! Šiandien skaičiuojame jau 8 mūsų draugystės metus, o šita akimirka yra visiškai vyšnaitė ant torto!“ – džiaugsmu su Žmonės.lt dalijosi I.Jasnauskaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Inidės Jasnauskaitės ir Osvaldo Jonaičio sužadėtuvės
Asmeninio albumo nuotr./Inidės Jasnauskaitės ir Osvaldo Jonaičio sužadėtuvės

Romantiška žinia socialinio turinio kūrėjai pasidžiaugė ir savo paskyrose.

„Aš pasakiau Taip!“ – rašė I.Jasnauskaitė, pasidalindama romantiškais kadrais.

Sausį, duodami interviu portalui 15min, Inidė ir Osvaldas papasakojo apie savo pažinties istoriją ir darbo užkulisius. Jiedu susipažino Palangoje, mieste, kuriame mergina vasaros atostogų metu prekiavo vaikino tėvų arbatomis. Pažintis po truputį išaugo į šiltą draugystę, užsimezgė jausmai. O dabar šią porą jungia ne tik meilė vienas kitam, bet ir bendra veikla.

Daugiau nei 61 tūkst. sekėjų instagrame turinti Inidė Jasnauskaitė prieš kelerius metus pradėjo gauti užsakymus iš įvairų įmonių dėl jų produktų reklamos. Tuomet mergina, kaip jau tapo įprasta nuomonės formuotojams, keldavo nuotraukas su prekėmis ir trumpus jų aprašymus. Ilgainiui sekėjų ir užsakymų skaičius išaugo, o jų atrastas ir auditorijos pamėgtas naujas formatas užkariavo instagramą.

Augant sekėjų skaičiui, natūralu, auga ne tik klientų, bet ir žmonių susidomėjimas. Inidė neslėpė kartais gaunanti ir vieną kitą žinutę iš vaikinų, tačiau su Osvaldu dėl to nesipyksta. Apie savo santykius pora yra pasikalbėjusi ir šią temą palietusi dar pačioje draugystės pradžioje.

„Buvo tų žinučių kažkada, bet nėra baimės, kad išeis į vakarėlį ir nebegrįš“, – juokėsi Osvaldas.

„Bet aš tų žinučių net neperskaitau“, – pridūrė Inidė ir pabrėžė – dabar vaikinams nėra vilties, kad ją sužavėtų, nes šalia savęs turi mylimą antrą pusę.

Gabrielės Kutkevičiūtės nuotr./Inidė Jasnauskaitė ir Osvaldas Jonaitis
Gabrielės Kutkevičiūtės nuotr./Inidė Jasnauskaitė ir Osvaldas Jonaitis

Todėl ir didžiausi pykčiai poroje kyla ne dėl priešingos lyties žvilgsnių, o reels'ų. Osvaldas sako, kad kartais sunku vienas kitam perteikti savo sugalvotas filmuko mintis, o tai lemia šiokias tokias kylančias žiežirbas.

„Kai susiginčijame, Osvaldas greičiau atsiprašo, o aš esu cholerikė, ne visada moku išklausyti“, – atvirai 15min pasakojo Inidė.

Namuose, kuriuose lėkštės neskraido ir įsiplieskusios audringos diskusijos sprendžiamos kompromisais, dažnai svajojama. Šiuo metu pora tikisi, kad jau netrukus pavyks įsigyti nuosavą būstą, pakviesti juos sekančius žmones į seminarus, kuriuose Inidė ir Osvaldas pasakotų apie reels'ų kūrimą. O artimiausiuose planuose – dar viena kelionė į užsienį, kurioje gims daug naujų trumpų filmukų.

„Tai nėra darbas, kuris tęsiasi jau dešimt metų, taip dirbame kol kas dvejus ar trejus metus. Nežinau, kas bus po kurio laiko, gal tuomet norėsis tikrų atostogų, bet dabar naudojamės proga išvykti ir svetur sukurti gražų turinį“, – atskleisdama savo tikslus pokalbį baigė pora.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius