Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pro Vilniaus oro uosto duris žengė „Breaking Bad“ žvaigždė – aktorius Raymondas Cruzas

Vėlai naktį pro Vilniaus oro uosto duris žengė vienu geriausių visų laikų serialų tituluojamo „Breaking Bad“ (liet. „Bręstantis blogis“) aktorius Raymondas Cruzas. Kiek anksčiau oro uoste nusileido lėktuvai su kitais visame pasaulyje garsiais aktoriais bei internetinių komiksų kūrėjais: Sunny Suljic, „War and Peas“, „Coolman Coffeedan“, „Ketnipz“.
Raymondas Cruzas (dešinėje) Vilniuje
Raymondas Cruzas (dešinėje) Vilniuje / „Comic Con Baltics“ nuotr.

Visų jų kelionės tikslas – „Comic Con Baltics 2023“, didžiausias populiariosios kultūros renginys Baltijos šalyse, vyksiantis jau spalio 20-22 dienomis „LITEXPO“.

Įsimintinas visiems žiūrėjusiems

„Niekada iki šiol nebuvau Lietuvoje. Man labai smalsu susipažinti tiek su šalimi, tiek susitikti su į renginį atvykstančiais gerbėjais“, – sakė Raymondas Cruzas.

Meksikiečių kilmės aktorius R.Cruzas per beveik 40 metų karjerą atliko dešimtis įsimintinų vaidmenų – tiek kine, tiek televizijoje. Tačiau neabejotinai vienas stipriausių – Tuco Salamanca iš kultinio serialo „Breaking Bad“.

„Comic Con Baltics“ nuotr. /Raymondas Cruzas Vilniuje
„Comic Con Baltics“ nuotr. /Raymondas Cruzas Vilniuje
„Comic Con Baltics“ nuotr./Raymondas Cruzas (dešinėje) Vilniuje
„Comic Con Baltics“ nuotr./Raymondas Cruzas (dešinėje) Vilniuje

Neprognozuojamu būdu bei aršumu garsėjančio narkobarono personažas persikėlė ir į visame pasaulyje itin populiarių „Breaking Bad“ tęsinį (angl. spin-off) – serialą „Better Call Saul“.

Ilgi metai darbo kartu su ryškiausiomis kino ir televizijos pasaulio žvaigždėmis bei vaidyba garsiausiuose Holivudo projektuose R.Cruzas paverčia vienu įdomiausių ir lankytojų laukiamiausių šių metų renginio „Comic Con Baltics 2023“ svečiu.

VIDEO: Raymond Cruz | Comic Con Baltics 2023

Daugiau ryškių žvaigždžių

Renginyje lankytojai taip pat sutiks trečiadienį vakare Vilniuje jau nusileidusį, pasaulinį pripažinimą pelniusiuose projektuose spėjusį sudalyvauti aštuoniolikmetį aktorių Sunny Suljic. Vienas jų – populiariausių visų laikų žaidimų sąraše esantis žaidimas „God of War“. Pagrindinio veikėjo Kratos sūnaus Atreus balsą įkūnijęs aktorius už šį vaidmenį pelnė daugybę nominacijų.

Į Lietuvą atvyko ir susitikimo su savo gerbėjais jau laukia milijonus sekėjų socialiniuose tinkluose buriantys internetinių komiksų autoriai – kūrėjų duetas iš Vokietijos „War and Peas“, Velso iliustratorius Harry Hambley žinomas dėl ikoniško veikėjo Ketnipz bei visame pasaulyje itin populiarus JAV menininkas Danny Casale, geriau žinomas „Coolman Coffeedan“ slapyvardžiu.

„Comic Con Baltics“ nuotr./„Ketnipz“ atvykimas
„Comic Con Baltics“ nuotr./„Ketnipz“ atvykimas

„Tai – pirmasis mano kartas Lietuvoje, labai džiaugiuosi čia būdamas. Girdėjau apie gražią šalies gamtą ir malonius žmones. Kadangi iki renginio dar turiu kelias laisvas dienas, nekantrauju išeiti pasivaikščioti po Vilnių, o visus gerbėjus kviečiu susitikti jau nuo šeštadienio“, – sakė „Coolman Coffedan“.

Susitikti gyvai

Renginyje taip pat lauks ir kiti garsūs aktoriai iš tokių projektų kaip „Strangers Things“, „The Boys“, „The Witcher“, „Hario Poterio“ filmų, su kuriais lankytojai galės susitikti, gyvai pabendrauti ir net kartu įsiamžinti ar gauti autografą.

Visą savaitgalį, spalio 20–22 dienomis, vyksiančio „Comic Con Baltics 2023“ metu lauks ne tik susitikimai su garsiais aktoriais ir turinio kūrėjais, bet ir naujausių kompiuterinių žaidimų bei technologijų pristatymai, didžiausias Baltijos šalyse cosplay konkursas, naujausių filmų pristatymai, pranešimai ir diskusijos, interaktyvi šeimų bei daug įdomybių pasiūlysianti prekybininkų erdvė.

Plačiau: www.ccbaltics.com/lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius