-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Profesionalios vizažistės Lilijos Bytautaitės modeliu tapo Rasa Arlauskienė

Antradienio vidurdieniui artėjant įvaizdžio namuose „KUKLA Beauty Box“ su makiažo paslaptimis viešnias supažindino garsi vizažistė Lilija Bytautaitė. Jos modeliu tapo bičiulė verslininkė Rasa Arlauskienė.
Lilija Bytautaitė kuria dieninį makiažą Rasai Arlauskienei
Lilija Bytautaitė kuria dieninį makiažą Rasai Arlauskienei / Mariaus Žičiaus nuotr.

„Kiekvieną dieną dažausi labai minimaliai – tepuosi pagrindą, paryškinu blakstienas, lūpas pablizginu ir viskas. Manau, daugumai merginų, moterų makiažo pamokos yra būtinos. Pačiai man tai irgi aktualu. Nors dažniausiai eidama į renginius ir vakarėlius naudojuosi profesionalų paslaugomis“, – portalui Žmonės.lt sakė R.Arlauskienė.

Pasak jos, vakarinis makiažas reikalauja didelio profesionalumo ir kruopštumo, tad verslininkė mieliau patiki savo išvaizdą į įgudusių vizažistų rankas. „Profesionalai padaro makiažą greičiau ir geriau. Jie dažniausiai puikiai mato visus trūkumus ir pliusus, žino, ką išryškinti, ką paslėpti. Nors mėgstu pasidažyti ir pati kur nors eidama vakare. Labai smagu, kai moki tai padaryti“, – šypsojosi Rasa, pripažindama, kad visgi reta moteris be patarimo iš šalies moka dailiai pasidažyti.

Mariaus Žičiaus nuotr./Makiažo pamoka
Mariaus Žičiaus nuotr./Makiažo pamoka

Suaugusi pamėgo klasiką

Moteris juokavo, kad vaikystėje mėgo pažaisti su mamos kosmetine. „Gal nuo 4-erių metų vaikštinėjau avėdama aukštakulnius, ryškiai raudonai dažiausi lūpas ir ryškinausi akis žydrais šešėliais. Labai tai mėgau. Ir nagus lakuodavau... Dabar jokiu būdu taip nesielgiu“, – juokėsi R.Arlauskienė.

Verslininkė teigė mėgstanti klasikinį stilių, tad mieliau besirenkanti nerėkiančias spalvas. „Mėgstu tikrą raudoną, bordo spalvos nagus. Mano drabužiai klasikiniai, prie jų kitaip ir netiktų. Merginoms, kurios mėgsta ekstravaganciją, ryškios spalvos tinka“, – šypsojosi ji. Ant R.Arlauskienės veido antradienį vykusios parodomosios pamokos metu L.Bytautaitė Yves Saint Laurento bendražygės bei tikrų tikriausios paryžietės Terry de Gunzburg kurta kosmetika „By Terry“ pademonstravo paprastą dieninį makiažą.

Šia parodomąja pamoka „KUKLA Beauty Box“ komanda pradėjo makiažo paskaitų ciklą savo klientėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius