Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 12 02

„Pusbrolių Aliukų sesutei“ Silvijai – 60-imt: apie sudėtingus metus ir duetą su vyru Evaldu Melniku

Lietuviškos estrados gerbėjams audringą muzikinę šventę nuolat kurianti grupės „Aliukas Evaldas ir sesutė Silvija“ narė Silvija Melnikė gruodžio 1-ąją pati atšventė reikšmingą progą – 60-metį. Tiesa, jubiliejus dainininkei ne toks ir džiugus. „Pastarieji dveji metai man labai sudėtingi“, – neslepia ji ir priduria laukianti dienos, kai galės gimimo dieną atšvęsti griausmingai.
Silvija Melnikė
Silvija Melnikė / Asmeninio albumo nuotr.

Dar artėjant gimimo dienai S.Melnikė su portalu Žmonės.lt leidosi į itin atvirą pokalbį apie šių dienų kasdienybė, meilę atnešusį prisijungimą prie grupės „Pusbroliai Aliukai ir sesutė Silvija“, skandalus ir tuomečius pramogų pasaulio užkulisius.

Silvija, ruošdamasi jūsų 60-ojo gimtadienio pokalbiui, vis galvojau, kad turbūt kažkokia klaidinga informacija mane pasiekė – turi būti 40-imt!

Dėkoju genams (juokiasi). Sako, kad be plastinės chirurgijos neapsieisi, bet aš tikiu, kad galėsiu apsieiti dar ilgą laiką. Esu dėkinga genams ir nenoriu nieko vaidinti, kad esu jaunesnė. Aš labai myliu savo metus, labai myliu savo kūną, koks jis bebūtų. Jis sensta kartu su manimi.

Man labai patiko, kai anūkas pasakė:„Močiute, tu esi belekokia(juokiasi). Aš galvoju, ar tai yra gerai, ar blogai? Kai močiutė su trumpu sijonu vis dar ant scenos straksi. Bet mes su vyru nuolat sportuojame ir džiaugiamės, kad tai padeda koncertuose, padeda jaustis geriau.

Minėjote, kad sulaukusi mano skambučio nustebote, jog kalbinsiu apie gimtadienį. Kodėl?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius