-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

R.Mikelkevičiūtė su vyru Rolandu paminėjo vestuvių metines: puošėsi tarsi puotai

Prieš 28-erius metus liepos 24-ąją lemtingąjį „taip“ vienas kitam ištarė televizijos laidų vedėja, žurnalistė Rūta Mikelkevičiūtė ir jos vyras Rolandas Remeikis. Šiemet paminėti vestuvių metines pora nusprendė netradiciškai.
Rūta Mikelkevičiūtė ir Rolandas Remeikis
Rūta Mikelkevičiūtė ir Rolandas Remeikis / Soc. tinklų nuotr.

Du kartus amžinąją meilę vienas kitam prisiekę jaunavedžiai atšvęsti 28-ąsias savo vestuvių metines šiemet sugalvojo ypač originaliai.

Šventiškai nusiteikusi Rūta Mikelkevičiūtė kartu su vyru Rolandu Remeikiu atvyko į Pakruojo dvarą ir pasidabino istoriniais kostiumais.

Akimirkomis iš sutuoktinių porai svarbios dienos Rūta pasidalijo su portalu 15min.

„Kaip žinoti. ar vyras tinka santuokai? Mano močiutė sakydavo: duok jam gerai išgerti ir išvažiuokit į kelionę, kurioje (rašau šių dienų kategorijomis): 1. nėra visko įskaičiuota, 2. nėra free Wi-Fi ir, apskritai, daug kas nesuplanuota! Ot, tada daug pamatysi!

Aišku, mano močiutė šitų pastarųjų naujovių jau nematė, bet mintis labai aiški! Taigi, ačiū, baba, aš tai padariau! Tiesa, ne tik tada, kai teko atsakyti – taip ar ne, bet ir dabar! Mažu kas pasikeitė per tiek metų, sakau? Verta pasitikrint! (tos kasdienės kalbos šeimoje apie bites man kelia šiokių tokių klausimėlių).

Socialinių tinklų nuotr./Rūta Mikelkevičiūtė ir Rolandas Remeikis
Socialinių tinklų nuotr./Rūta Mikelkevičiūtė ir Rolandas Remeikis

Taigi, naktį nupirkti bilietai į Kroatiją; atsiverčiu bukinkomą – ten vieninteliai apartamentai su rausvom užuolaidom, kitka išluota, arba mokėk 10 k už vilą su džakuze ir baseinu! Nu, bet baba sakė taip nedaryt!

A, tiesa, išgert nedaviau dar, na, bet kažkaip duosiu lėktuve – jei dar bus likę. Beje, apartamentų atsiliepimuose buvo parašyta, kad šeimininkai labai vaišingi ir padovanojo butelį rakės!

Kelionė su mažu vaiku – jeee, čia jau pilnas testo komplektas!? Ar dar ne? 28 metai kartu – čia daug? Kiek tikrint?

Aš galvoju, kad labai protingai padarėm, kad tuokėmės du kartus: santuokų rūmuose prieš tiek metų, kiek dabar poros nelabai nori gyventi (ir aš negyvenčiau, jei būtų blogai!), ir bažnyčioje prieš 5 metus! Tai švenčiam šiokią tokią vedybų sukaktį ir varom į tą kelionę, kaip baba rekomendavo!

Ačiū Pakruojo dvarui už fantastišką nuotaiką! Prie istorinių kostiumų detalių nesikabinėkit! Čia kaip santuokoje – svarbu visuma, o detalės yra nulis, jei jos nė vienam vaizdelio negadina.

P.S. Baba, labai pasiilgau. Tavo patarimas RINKTIS ŽMOGŲ, o ne VYRĄ, yra vertas milijono!“ – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė R.Mikelkevičiūtė.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius