Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Radiocentro“ pokyčiai: naujos laidos ir į eterį grįžęs Simas Stankus

„Smagu vėl kalbėti į mikrofoną, būti girdimam, žadinti užsimiegojusius. Bet sėdėti prie naujo pulto, prie kitokio, nei buvau įpratęs – jausmas kaip vairuojant anglišką automobilį. Pasitikiu savimi, bet pirmadienį, po trijų metų pertraukos, vėl debiutavau tiesioginiame eteryje. Vėl virpėjo pirštai. Antrą kartą gyvenime neatsimenu pirmų penkiolikos savo vedamos laidos minučių,“ – emocijomis dalinasi į radijo stoties eterį grįžęs Simas Stankus.
Žygis Stakėnas, Žiedūnė Mardosaitė, Simas Stankus, Justė Žičkutė
Žygis Stakėnas, Žiedūnė Mardosaitė, Simas Stankus, Justė Žičkutė / Nendrės Žilinskaitės nuotr.
Temos: 1 Radiocentras

Trejus metus Švedijoje gyvenęs vyras RC pradeda antrąjį karjeros etapą. Darbo dienų rytais nuo 6:00 iki 9:00 val. laidoje „Geras rytas“ Simas bendraus su vykstančiais į darbus. RC senbuviui kompaniją eteryje palaikys aktorė Žiedūnė Mardosaitė. Jai darbas radijo eteryje – debiutinis.

„Išbandžiau teatro sceną, filmavimo aikšteles, TV laidos vedėjos darbą, dabar atsisėdau į radijo laidų vedėjos kėdę. Laiko jauduliui neturiu, bet jaučiu, kad ta kėdė yra karšta. Tačiau Simas – patyręs eterio vilkas, jis tą karštį padeda užgesinti,“ – juokiasi Ž.Mardosaitė.

Nendrės Žilinskaitės nuotr./Simas Stankus ir Žiedūnė Mardosaitė
Nendrės Žilinskaitės nuotr./Simas Stankus ir Žiedūnė Mardosaitė

Be Simo ir Žiedūnės, „Radiocentro“ programoje įvyko daugiau pokyčių. Aktualių pokalbių laidoje „Šou po devintos“ Livijos Gradauskienės ir Žygio Stakėno duetas darbą pradės 9:00 val. ryto. Vidudienį pultą perims naujasis RC muzikos redaktorius Rolandas Janaudis ir Justė Žičkutė. Važiuojančius iš darbų kalbinančiam Vyteniui Sinkevičiui padės iš ZIP FM į RC persikėlusi Paulina Skrabytė. Vakaroti su rinktine muzika kvies iš M-1 atvykęs Andrius Dainys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius