Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radži mini artimo žmogaus netekties sukaktį: „Niekada tavęs nepamiršiu“

Dainininkas Radži Aleksandrovičius mini skaudžią netektį – prieš devynerius metus mirė jo senelis Viktoras Christovas.
Radži Aleksandrovičius
Radži Aleksandrovičius / Afotografijapro nuotr.
Temos: 2 Mirtis Radži

Pirmadienį Radži Aleksandrovičius pasidalijo širdį virpinančiu įrašu. Lygiai prieš devynerius metus netekęs mylimo senelio, dainininkas skyrė jautrius žodžius ir pasidalijo nematytais kadrai.

„Šiandien sukanka 9 metai, kai netekau senelio. Visada prisimenu ir mintimis visada esu su tavimi, mano mylimas seneli. Laikas bėga greitai, bet niekada tavęs nepamiršiu. Ilsėkis Ramybėje, mylimas seneli“, – feisbuke rašė Radži ir pasidalijo nuotraukomis.

Šiandien sukanka 9 metai,kai netekau senelio🥹❤️ . Visada prisimenu ir mintimis visada esu su tavimi,mano mylimas senelį❤️. Laikas bėga greitai,bet niekada tavęs nepamiršiu..Ilsėkis Ramybėje mylimas senelį🙏

Posted by Radži Aleksandrovič on Sunday, April 14, 2024

Primename, kad Radži senelis Viktoras prieš devynerius metus mirė Ukrainoje.

Radži pirmąkart senelį pamatė per savo 21-ąjį gimtadienį Ukrainoje. Viktoras Christovas anūką priėmė kaip mylimiausią sūnų ir tikino nebenorintis jo išleisti į Lietuvą.

Radži nė nenutuokė, kad 21-ojo gimtadienio šventė jam į atmintį įstrigs visam gyvenimui. Kartu su LNK laida „Super L.T.“ jis tąkart nuvyko į Ukrainą, aplankė senelį ir įsitikino: ponas Viktoras – išties kilmingas bei turtingas romas.

„Vaikystėje pasvajodavau, kaip jis galėtų atrodyti. Įsivaizdavau senelį beveik tokį pat, koks jis yra iš tikrųjų – neaukštas, stambokas...“, - sujaudintas susitikimo džiaugsmo tuomet pasakojo Radži.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius