-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Raimonda Masiulytė pakrikštijo dukrą Fioną: pasirinko ypatingą vietą – čia mintyse prašė vaikelio

Airijoje gyvenanti dainininkė Raimonda Masiulytė-Ramchurn ir jos vyras Vimalis pakrikštijo dukrelę Fioną. Mažylei vos keli mėnesiai, tačiau šį žingsnį pora nusprendė žengti dėl to, kad abiems yra svarbios tradicijos.
Raimondos Masiulytės dukros krikštynų akimirkos
Raimondos Masiulytės dukros krikštynų akimirkos / Martos Ragozos nuotr.

Raimonda Masiulytė žinia apie dukrelės krikštą sutiko pasidalinti su portalu Žmonės.lt.

„Vieną saulėtą rugpjūčio popietę pakrikštijome dukrelę. Mums abiems svarbios tradicijos, dukrytę Fiona norime supažindinti su mano tikėjimu ir vyro induistiskomis tradicijomis Mauricijuje“, – sakė ji portalui Žmonės.lt.

Martos Ragozos nuotr./Raimondos Masiulytės dukros krikštynų akimirka
Martos Ragozos nuotr./Raimondos Masiulytės dukros krikštynų akimirka

Pora mergaitei išrinko Brigitos krikšto vardą.

Kriksto tėčiu tapo jų sūnėnas Džiugas. „Jaunas, būsimas medikas, labai rimtai priemęs naują krikštatėvio rolę“, – pridūrė Raimonda.

Krikšto mamos pora nesirinko, nes pagal bažnytines tradicijas krikštatėvis gali būti ir vienas.

„Kadangi gyvenu tarp Airijos ir Vilniaus, po vaikelio gimimo Dubline grįžome į Vilnių ir pasirinkome Bernardinų bažnyčią“, – pasakojo R.Masiulytė.

Moteris atskleidė šios pasirinktos krikštynų vietos prasmę.

„Tai yra jauki vieta, kurioje dažnai lankydavausi ir prašydavau mintyse visos visatos ir Dievo atsiųsti mums vaikelį, todėl simboliškai ją ir pasirinkome“, – portalui Žmonės.lt atviravo ji.

Žmonės.lt primena, kad Lietuvė R.Masiulytė ir iš Mauricijaus kilęs Vimalis – kartu jau 13 metų. 2014 m. vasario 1-ąją pora susituokė. Per daugiau nei 9 santuokos metus pora skyrėsi ir taikėsi, tačiau galiausiai suprato, kad vienas be kito tiesiog negali.

„Turėjau daug laiko pagalvoti, ko mes iš tikro norime – pyktis, skirtis kaip dauguma, ar būti kartu ir išmokti kalbėtis kaip suaugę. Pasirinkome pastarąjį variantą. Vienas be kito gyvenimo neįsivaizduojame“, – 2021 m. sakė Raimonda.

Tais pačiais metais duodama interviu ji tikino, jog tekėti už Vimalio ir nebijoti visuomenės reakcijos dėl mišrių santykių buvo geriausiais jos gyvenimo sprendimas.

„Tuo metu, prieš 12 metų, mes buvome vieni pirmųjų, pasirodę atvirai visuomenei ir savo gerbėjams. Dėl neigiamo aplinkinių požiūrio į kitataučius sulaukėme keleto rasistinių pasisakymų, bet pasitikėjau mūsų planais ir vyro emociniu tvirtumu, – dalijosi Raimonda. – Išties nežinau, kur būčiau dabar, jei ne jo pastovus palaikymas bei besąlygiška meilė, kova už mano laimę. Esu jam labai dėkinga už daugelį dalykų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius