-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Raimonda Masiulytė tapo mama – atskleidė pirmagimio vardą: „Laukėme 12 metų“

Airijoje gyvenančiai dainininkei Raimondai Masiulytei-Ramchurn (36) ir jos vyrui Vimaliui dabar – palaimingas periodas. Sutuoktiniai pagaliau sulaukė svajonės išsipildymo – jiems gimė pirmagimis.
Raimonda Masiulytė-Ramchurn su vyru Vimaliu ir vaikeliu
Raimonda Masiulytė-Ramchurn su vyru Vimaliu / Asmeninio albumo nuotr.

Raimonda Masiulytė ir jos vyras Vimalis Ramchurn jau sūpuoja pirmagimį. Portalo Žmonės.lt žiniomis, pora susilaukė dukros.

„Joninėms turime dukrą, kurios laukėme 12 metų. Mūsų mažoji Fiona. Simboliškai, nes mūsų meilė prasidėjo Airijoje“, – portalui Žmonės.lt atskleidė Raimonda.

„Jaučiamės puikiai“, – pridūrė ji.

Asmeninio albumo nuotr./Raimonda Masiulytė-Ramchurn su vyru Vimaliu ir dukra Fiona
Asmeninio albumo nuotr./Raimonda Masiulytė-Ramchurn su vyru Vimaliu ir dukra Fiona

Žmonės.lt Raimonda kiek anksčiau sakė, kad vaikelio jiedu labai laukė, tad saugodamiesi žinią apie laukiantį šeimos pagausėjimą laikė paslaptyje.

Lietuvė R.Masiulytė ir iš Mauricijaus kilęs Vimalis – kartu jau 13 metų. 2014 m. vasario 1-ąją pora susituokė. Per daugiau nei 9 santuokos metus pora skyrėsi ir taikėsi, tačiau galiausiai suprato, kad vienas be kito tiesiog negali.

Asmeninio albumo nuotr./Raimonda Masiulytė
Asmeninio albumo nuotr./Raimonda Masiulytė

„Turėjau daug laiko pagalvoti, ko mes iš tikro norime – pyktis, skirtis kaip dauguma, ar būti kartu ir išmokti kalbėtis kaip suaugę. Pasirinkome pastarąjį variantą. Vienas be kito gyvenimo neįsivaizduojame“, – 2021 m. sakė Raimonda.

Tais pačiais metais duodama interviu ji tikino, jog tekėti už Vimalio ir nebijoti visuomenės reakcijos dėl mišrių santykių buvo geriausiais jos gyvenimo sprendimas.

„Tuo metu, prieš 12 metų, mes buvome vieni pirmųjų, pasirodę atvirai visuomenei ir savo gerbėjams. Dėl neigiamo aplinkinių požiūrio į kitataučius sulaukėme keleto rasistinių pasisakymų, bet pasitikėjau mūsų planais ir vyro emociniu tvirtumu, – dalijosi Raimonda. – Išties nežinau, kur būčiau dabar, jei ne jo pastovus palaikymas bei besąlygiška meilė, kova už mano laimę. Esu jam labai dėkinga už daugelį dalykų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius