Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Raseiniuose įžiebta Kalėdų eglė: natūraliu grožiu spindinti žaliaskarė ir šventinė pasaka

Gražiausias žiemos šventes Raseinių miestas pasitiks padabinęs tikrą Kalėdų eglę – ketvirtadienio vakarą Nepriklausomybės gynėjų aikštėje įžiebta miesto žaliaskarė suspindo tūkstančiais lempučių.
Raseinių Kalėdų eglė
Raseinių Kalėdų eglė / Raseinių raj. savivaldybės nuotr.

Miesto eglę susirinkusieji įžiebė kartu su Kalėdų Seneliu ir Raseinių rajono savivaldybės meru Andriumi Bautroniu, kuris linkėjo, kad artėjančių švenčių laikotarpis dovanotų vidinę ramybę, tarpusavio supratimą, įkvėptų prasmingiems darbams, o tvyranti šventinė atmosfera dar labiau priartintų prie artėjančių šv. Kalėdų stebuklo.

Raseinių raj. savivaldybės nuotr./Raseinių Kalėdų eglė
Raseinių raj. savivaldybės nuotr./Raseinių Kalėdų eglė

Ketvirtadienio popietę rajono gyventojus ir miesto svečius į aikštę kvietė kalėdinės mugės šurmulys, nutviekstas spindesiu, muzikos akordais ir kalėdiniais kvapais. Vakare eglės įžiebimo šventėje koncertavo Raseinių rajono kultūros centro meno kolektyvai, vyko lazerių šou, buvo sekama Kalėdų pasaka, o per didįjį ekraną rodoma magiškoji jos dalis.

Šventės svečiai turėjo galimybę įsiamžinti su Kalėdų Seneliu, o patys mažiausieji pasivažinėti kalėdiniu traukinuku. Po egle įkurtas kalėdinis paštas – į stebuklingą pašto dėžę įmetus laišką jis bus perduotas Kalėdų Seneliui, o kiekvienas laiško siuntėjas gaus jo atsakymą.

Šiemet natūraliu grožiu spindinčią žaliaskarę miestui dovanojo Raseinių rajono gyventojo Broniaus Stonio šeima – natūrali eglė mieste puošiama jau trečius metus iš eilės. Miesto kalėdinėmis dekoracijomis bus galima grožėtis iki sausio vidurio.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius