Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reikalingos stuburo operacijos V.Katunskytė nesidarys: grėstų likti vežimėlyje

Bene populiariausia atlikėja Palangoje, estrados žvaigždė Vitalija Katunskytė pastaruoju metu susiduria su didesnėmis sveikatos problemomis. Dėl stuburo skausmo moteris sunkiau vaikšto, vis dažniau ją galima pamatyti prisėdusią. Visgi sunerimusiems gerbėjams moteris siunčia tik pozityvą – nors reikalingos operacijos darytis ji negali, nuo to rokenrolo gyvenime nebus mažiau.
Vitalija Katunskytė
Vitalija Katunskytė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Palangos turistams atlikėjos Vitalijos Katunskytės veidas yra puikiai atpažįstamas – per moters koncertus smalsuoliai čia būriuojasi net už tvoros. Visgi metams bėgant neliko nepastebėta tai, kad moteris dainuodama tik sėdi, o vaikščioti be pagalbos jai pasidarė išties sudėtinga.

„Tokių metų esant, turbūt nieko kito nereikėtų tikėtis. Taip, su stuburu problemų turiu, bet gyventi galima“, – 15min sako moteris.

Operacija būtų per daug rizikinga

Kalbinama V.Katunskytė atskleidžia, kad šiomis dienomis dainuoja tik prisėdusi ant baro kėdės. Moteris, kaip pati sako, ir nevengia pajuokauti, kad išsigelbėjimu apsipirkinėjant tampa prekių vežimėliai.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vitalija Katunskytė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vitalija Katunskytė

„Įsikimbi ir vaikštai, taip būna kur kas lengviau“, – pripažįsta moteris. Tiesa, operacijos dėl to ji neketina darytis. Ir ne dėl to, jog būtų nusiteikusi prieš gydymą, o dėl didžiulės rizikos.

„Man būtų reikalinga operacija, nes stubure yra užspaustas nervas, bet tokio amžiaus gydytojai operuoti nepataria – sako, kad jeigu operuos, 50 proc. tikimybė, kad sėdėsiu vežimėlyje. Tad kam man rizikuoti? Geriau jau įsikibti kam nors į parankę“, – šypsosi V.Katunskytė.

Sveikatos problemas moteris sieja ne tik su savo amžiumi, bet ir ankstesniais kūno siųstais signalais, kurie laiku buvo nepastebėti.

„Jaunystėje į nugarą nekreipiau dėmesio, nesitikrinau, nežiūrėjau, liga paintensyvėjo, dabar ir išvaržų yra... Reikia tvarkytis, bet tokių metų jau nebegaliu to daryti“, – pripažįsta ji.

Visgi tai V.Katunskytės nuotaikos ir planų negriauna – ji džiaugiasi tuo, ką turi. „Nebelakstysiu kaip 16-ikinė – viskam ateina savas laikas, žmonėms ir blogiau būna nei man. Juk ne onkologinis susirgimas, čia tik nugaros skausmai, o su stuburu problemų turi turbūt kas antras žmogus“, – sako estrados žvaigždė.

Po 20 koncertų per mėnesį

Kad sveikatos problemos nestabdo užsispyrusios atlikėjos, pastebėti galima ir iš jos grafiko. Kaip ji pati atskleidžia, koncertų šią vasarą yra tiesiog kalnas.

Paklausta, ar nesunku šitiek pavežti, moteris entuziastingai atšauna: „Nesunku! Varau po 20 koncertų per mėnesį, per dieną būna ir po 4-is. Matot, jėgos dar yra, charizmos yra!“

Dėl dabartinės gyvenimo situacijos ji teigia besijaučianti puikiai. „Dainuoju, koncertų be proto daug, rokenrolo gyvenime netrūksta, o tai svarbiausia“, – pokalbį užbaigia pašnekovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius