Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reperis Lukas nusprendė išmokyti „Olialia“ mergaites

Vienas „Top Fun“ akademijos įkūrėjų Lukas Pačkauskas džiaugiasi, kad jau lapkričio mėnesį startuos bendras „Top Fun“ akademijos bei „Olialia“ projektas – grožio mokyklos paskaitos „Olialia“ mergaitėms. Mokykloje merginos bus mokomos eisenos ir scenos judesio. Joms vyks fotografijos, stiliaus, vizažo ir kosmetologijos bei sveikos mitybos užsiėmimai.
Lukas Pačkauskas
Lukas Pačkauskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šį penktadienį, spalio 23-ią dieną, 17-ą valandą, „Olialia“ mergaitės kviečiamos į „Top Fun“ akademijos grožio mokyklos atvirų durų dienas, kad galėtų susipažinti su mokyklos dėstytojomis, jų dėstomomis disciplinomis. Šią dieną bus atrinktos vos kelios dešimtys laimingųjų „Olialia“ mergaičių, kurios galės tapti grožio mokyklos mokinėmis.

Mis Lietuva 96, modelis bei dviejų žavių mergaičių mama, o dabar ir grožio mokyklos vadovė Daiva Anužytė, tiki, kad ji ir jos komanda padės merginoms atrasti savo stilių, išmokti greitai ir gražiai ryte pasidaryti makiažą, išsiskirti vakarėlio šurmulyje bei pasitikėti savimi visose gyvenimo situacijose. Mokyklos pamokos padės ir merginoms, žengiančioms pirmuosius žingsnius modelio darbe - mokykla padės merginoms išmokti dirbti prieš foto objektyvą bei susikurti pirmąjį savo profesionalų foto albumą.

Daivai pavyko suburti tikrų savo srities specialistų dėstytojų komandą.

Lietuviškąja stiliaus ikona vadinama Genutė Žalienė merginas supažindins su garsiausiais mados namais, kostiumo istorija, spalvotyra, kompozicija, stiliaus, mados suvokimu, kostiumo dizaino žiniomis.

Vizažo tendencijų, paslapčių mokys kosmetologių bei kosmetikių asociacijos pirmininkė kosmetologė Rūta Mažeikienė bei visažistė Simona Mužaitė.

Pati mokyklos vadovė Daiva, ne vienus metus dirbusi modeliu Lietuvos ir užsienio agentūrose, merginas mokys eisenos ir kūno kalbos, o fotografė Rūta Jankauskaitė pratins prie fotoobjektyvų blyksčių.

Grožio mokyklos vadovė Daiva Anužytė džiaugiasi, kad pamokos vyks moderniai įrengtose patalpose, kuriose vyks ne tik teoriniai, bet ir praktiniai grožio mokyklos užsiėmimai.

„Top Fun“ akademija jau trejus metus moko vaikus ir suaugusius dainavimo subtilybių, aktorinio meistriškumo ir oratorinio meno paslapčių bei pramoginių ir gatvės šokių meno. Šiais metais akademijoje atsidarė grožio mokykla.

Šiuo metu paskaitas akademijoje dėsto visiems žinomi savo srities profesionalai – Deivis, Daina Bilevičiūtė, Rūta Ščiogolovaitė, Audrius Bružas, Marius Jampolskis, Justė Mozolytė, Paulius Šinkūnas, Deividas Meškauskas. Šiais metais dėstytojų gretas papildė aktoriai Marius Mačiulis bei Aušra Štukytė. Prie komandos prisijungė ir Daiva Anužytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius