Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 16 /10:55

Režisierius R.Zabarauskas susižadėjo su mylimuoju Kornelijumi: „Mes esame Lietuva“

Vasario 16-ąją režisierius Romas Zabarauskas paskelbė, kad pasipiršo širdies draugui Ričardui Kornelijui Ražanskui. Kaip atskleidė 15min, sužadėtuvės įvyko romantiškoje vietoje ir buvo išties netikėtos.
Ričardas Kornelijus Ražanskas ir Romas Zabarauskas
Ričardas Kornelijus Ražanskas ir Romas Zabarauskas / Žygimanto Gedvilos / 15min, Arcana Femina nuotr.

Romas portalui 15min pasakojo, kad Kornelijui pasipiršo jis. Ir nors mylimasis žinojo, kad tai vieną dieną gali įvykti, visgi staigmeną padaryti pavyko.

„Ne kartą esame kalbėję apie sužadėtuves, gyvenimą kartu. Tačiau vis dėlto norėjau Kornelijų nustebinti, tad tą ir padariau – pasipiršau, kai buvome išvykę pailsėti į namelį girioje.

Ilgai galvojau ir ruošiausi šiam žingsniui, bet Kornelijus nieko neįtarė – nustebinti pavyko, ir išgirdau teigiamą atsakymą!“, – pasidžiaugė R.Zabarauskas.

Jis pridūrė, kad apie vestuves pora kol kas negalvoja, nes Lietuvoje jų iškelti, deja, negali.

„Žinoma, gaila, jog susituokti mes negalime, nes Lietuvoje mūsų santuoka ar net partnerystė – neteisėta. Lauksime, kol tai pasikeis“, – kalbėdamas su 15min vylėsi Romas.

Žinią apie sužadėtuvės R.Zabarauskas iš pradžių pranešė savo feisbuko paskyroje. Nors piršlybos įvyko dar sausį, režisierius paaiškino, kodėl apie jas nutarė paskelbti būtent Vasario 16-ąją.

„Prieš mėnesį – sausio 18 – susižadėjome su Kornelijumi, prisiekę meilę visam gyvenimui. Šiandien nusprendėme pasidalinti ir priminti: mes esame Lietuva.

Norime įkvėpti visus, kurie šiandienos Lietuvoje jaučiasi bejėgiškai. Viskas bus gerai, nes kartu dirbsime dėl gražesnio rytojaus. Kad ir kaip būtų sunku, kad ir kiek jėgų atimtų, kad ir kiek metų ar dešimtmečių truktų – Lietuva eis teisingu keliu ir pripažins visus savo piliečius.

Švenčiame šią naujieną V16, nes esame Lietuva.

Stiprybės,

Romas ir Kornelijus“, – rašė R.Zabarauskas ir pridėjo savo bei mylimojo nuotrauką.

15min primena, kad kino režisierius, LGBT+ lyderio apdovanojimą pelnęs Romas Zabarauskas jau ilgą laiką nebeslepia savo seksualinės orientacijos ir su širdies draugu drąsiai žingsniuoja sostinės gatvėmis. Vis tik neseniai jis prisiminė laikotarpį, kai jo sprendimas gyventi su draugu iššaukė visuomenės neapykantą ir norą, kad šie savo jausmus slėptų.

„Gyvenimas dviejų vyrų poroje nėra savaime išskirtinis. Bet įdomu vis atsiminti: hey, didžioji dalis Lietuvos mūsų nekenčia, nes gyvename kartu ir to neslepiame. Visuomenė verčiau norėtų, kad susituoktume su moterimis ir patyliukais būtume joms neištikimi su vyrais, jei jau turime tam poreikį. Arba apsiribotume slaptais santykiais, o į renginius eitume su geriausiomis draugėmis, tarsi netyčia paskui susitikdami visi keturiese.

Svarbiausia, gink dieve, kad nebūtume įprasta pora, juolab laiminga: tai jau griauna katalikiškas vertybes ir valstybės pamatus. Kas gali būti blogiau, nei du mylintys žmonės ilgalaikiuose santykiuose?

Šias mintis kartais atsiminti – fantastiškas jausmas. Vis įdomiau gyventi. Bet daug kam per žiemos šventes turėtų būti liūdna, tarsi priverstiems vaidinti prieš savo šeimą ir artimuosius. Jums linkime stiprybės, ir ryžto visgi būti savimi. Nepaisant politinių intrigų ir sunkaus fono, rinkitės būti atviri, nes šis kelias – prasmingas, teigiamas ir vienintelis, galintis padėti susikalbėti“, – vos prieš porą mėnesių feisbuke rašė R.Zabarauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius