Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rimgailos: apie Tado sužvaigždėjimą, gėdingiausią jo poelgį ir Liuciną paperkančią dovaną

Televizijos laidų ir renginių vedėjas Tadas bei verslininkė, desertinės Vilniuje vadovė Liucina susituokė 2013-ųjų birželį, o šių metų kovo pradžioje paskelbė džiugią žinią – jie laukiasi pirmagimio. Džiaugsmingą ir jaudinantį gyvenimo etapą išgyvenanti pora laidoje „Ar pažįsti savo antrą pusę“ atskleidė, kaip prasidėjo jų santykiai, kuris pirmas išdrįso užkalbinti ir kuris iki šiol turėjo daugiau kantrybės su vaikais.

Pora sutartinai atsako, kad pirmas meilėje prisipažino Tadas. Liucina tikina, kad vyras apskritai yra labiau linkęs jausmus reikšti žodžiais, todėl ir prisipažinimas iš jo lūpų nuskambėjo pirmiau. Tarp judviejų fizinis artumas ir dėmesys labiau reikalingas taip pat T.Rimgailai.

„Man visada norisi meilės, šilumos“, – neslepia Tadas.

„Man irgi norisi, bet galbūt poreikis nėra taip stipriai išreikštas“, – šypsosi Liucina.

O štai pirmą žingsnį link susipažinimo žengė Liucina, kadangi Tadas tuo metu, kaip pats juokiasi, primetė labai didelę žvaigždę. Sužinojusi, kad vienas iš sesers vestuvių svečių bus „Žuvėdros“ šokėjas, L.Rimgailė užsinorėjo kartu pašokti.

„Aš visą gyvenimą labai žavėjausi sportiniais šokiais. Žinoma, pastebėjau Tado sužvaigždėjimą, bet tai nesutrukdė mums pašokti ir buvo faina. Matyt, atitikau grožio standartus ir jis pagalvojo, kad su manimi gali leisti sau pašokti“, – juokiasi Liucina.

Sutuoktiniai sutartinai atsako, kad santykiuose pikčiurna yra Tadas. Jis pripažįsta, kad kartais iš lovos išlipa ne ta koja ir jau išėjęs iš miegamojo ant ko nors pyksta, nors net nežino, dėl ko tiksliai.

„Buvo toks laikas, kai pasižiūrėdavau rytais, ir galvodavau, kad nei aš čia kalbinsiu jį, nei ką. O dabar pats Tadas labai pasikeitė, kiekvieną rytą ateina su šypsena, prieina prie manęs. Keičiamės mes vis tiek su metais visi“, – šypsosi Liucina.

Kalbėdamas apie dovanas, Tadas išduoda paslaptį, kad gėlės moteriai yra tikras išsigelbėjimas. Anot jo, kai nežino, ko tiksliai reikėtų Liucinai, jis visada nuperka gėlių ir žino, kad ji bus itin patenkinta.

Pora neslepia, kad kantrybės su vaikais daugiau turi Liucina, o Tadas yra tas, kurio vaikai labiau prisibijo ir nurimsta vien pamatę žvilgsnį. Vis dėlto jau netrukus viskas gali pasikeisti.

„Pagal tai, kaip aš dabar esu išsilydęs, bijau, kad nepalūžčiau ir neprarasčiau savo gebėjimų kontroliuoti situaciją. Kol kas esu visiškas skystalas“, – pripažįsta T.Rimgaila.

Daugiau nei 9-erius metus kartu esantys Tadas ir Liucina laidoje išdavė, kuris pirmas pradėjo kalbėti apie vaikus, L.Rimgailės poelgį, kurį ji bandė nuslėpti, ir ką gėdingiausio yra padaręs Tadas.

Visą laidą žiūrėkite įraše:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius