Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rosita Palauskaitė prabilo apie auksinius „Junior“ laikus: „Lydėdavo „Aras“, jausdavomės kaip Holivude“

Muzikos kūrėjas, reperis Remis Retro prisipažino, kad pirmoji jo svajonė nebuvo tapti atlikėju. Atlikėjas ne tik pasakojo apie pirmąją savo įkurtą garažo grupę, bet ir pasidalino skandalingais įvykiais, kurie jį lydi koncertų metu.
Rosita Paulauskaitė
Rosita Paulauskaitė / LNK nuotr.

„Nors lankėme sustiprintą muzikos mokyklą, bet mes su broliu buvome vieninteliai vaikai, kurie negrojo jokiu instrumentu, išskyrus privalomą dūdelę. Bet atėjo laikas, kai pradėjau domėtis muzika, iš tiesų norėjau būti muzikos žurnalistas. Tikrai negalvojau, kad aš galėčiau tapti muzikantu, atrodė, kad čia tik didelė svajonė. Kai mano buvo 17-iolika, su broliu nusipirkome pirmąją gitarą. O Iškart po mokyklos nusprendėme įgyvendinti amerikietišką svajonę ir įkurti garažo roko grupę. Pirmieji būgnai buvo kibirai ir visokios lazdelės”, – su šypsena veide LNK laidoje „Šeškinės 20” pasakojo Remis.

LNK nuotr./Remis Retro
LNK nuotr./Remis Retro

Laidoje svečiavosi ir legendinės „Junior“ lyderė Rosita Paulauskaitė, kuri pasidalino išskirtinėmis koncertų istorijomis. „Kai buvo išleista tavo daina „Jausmai” žinau, kad tave turėdavo lydėti apsauga, kad gerbėjai tavęs nesuplėšytų?” – teiravosi vedėjas Džiugas Siaurusaitis.

„Tuomet visur taip koncertuose buvo. 1996 metai, bepročių laikai. Prisigalvodavo visokių nesąmonių, muštynių. Mes vykdavome į koncertus su „Aro” apsauga. Tais laikais buvo kelios grupės, kurios jautėsi tarsi Holivude. Mus po koncertų gaudydavo, ateidavo į užkulisius, bėgdavo prie automobilių. Arba važiuoji pro kokį nors kaimą, užeini į vietinę parduotuvę ir ten kaimiečiai ateina kažką aiškinti”, – prisiminimais laidoje „Šeškinės 20” dalinosi Rosita.

LNK nuotr./Rosita Paulauskaitė
LNK nuotr./Rosita Paulauskaitė

„Mums irgi yra buvę visokių įvykių. Pavyzdžiui, Šakiuose prasideda masinės muštynės ir mes suprantam, kad mūsų vos 10 su chebra. Apsaugos mums niekada nereikėjo, pasitikėjome savo jėgomis tuo klausimu. Ir kai pamatom, kad 400 drūtų vyrų mušasi tarpusavy ir staiga jie supranta, kad visi savi, o ką tie veikia? Tuomet mes – greit į mašinas”, – kaip spruko iš muštynių, pasakojo Remis Retro.

Išskirtinės muzikantų istorijos – trečiadienio vakarą, 20 val., laidoje „Šeškinės 20“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius