Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Rūta Lukoševičiūtė įrašė dainą su vyru Mariumi Dauda: „Jam muzika tiesiog įaugus kraujyje“

Regis, Lietuvos muzikos padangėje gimė dar vienas duetas: Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė (43) uždainavo kartu su savo sutuoktiniu Mariumi Dauda (28): jiedu įrašė dainą „Ten, kur šilta“.
Marius Dauda ir Rūta Lukoševičiūtė
Marius Dauda ir Rūta Lukoševičiūtė / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Ar čia buvo jos iniciatyva, kad Marius pradėjo dainuoti? „Man pasisekė, kad turiu žmogų, kuriam muzika – tiesiog įaugus kraujyje. Jo tėtis gražiai groja gitara, o aš pati buvau maloniai nustebusi, sužinojusi, kad Marius, dar mokydamasis mokykloje, namų sąlygomis buvo įrašęs dainų albumą, kuriose pats dainuoja“, – pasakoja žinoma moteris.

Noras kartu įrašyti dainą sutuoktiniams kirbėjo jau seniai, ir dabar svajonė tapo realybe: „Pastaruoju metu tiek daug darbų, kad vis dažniau Mariui užsimindavau, kaip smagu būtų pabėgti ten, kur šilta. Taip ir gimė ši daina – apie atostogas, gerą nuotaiką, šilumą, jūrą ir džiaugsmą vien dėl to, kad gyvename“, – pasakoja RutaLu.

Muziką dainai sukūrė vienas populiariausių šių dienų muzikos autorių Paulius Jasiūnas, o žodžius dainai parašė pati Rūta.

„Muzika lengva, skleidžianti geras emocijas, o dainos tekstas – paprastas, gyvenimiškas, kiekvienam suprantamas ir greitai įsimenamas“, – šypsosi atlikėja.

Įvertinkite:

VIDEO: RutaLu ir Marius Dauda'Ten, kur šilta

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius