Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Mikelkevičiūtė neteko net 22-ejų metų katino Mauro: „Jis vos gimęs buvo išmestas numirti“

Televizijos laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė neteko savo mylimo katino – net 22-ejus metus nugyvenusio Mauro! O jis buvo ypatingas ne tik dėl to, kad sulaukė tokio solidaus amžiaus, bet ir dėl savo istorijos. Pasirodo, jei Rūta nebūtų išgelbėjusi tuomet dar mažyčio Mauro, jo gyvenimas galbūt būtų pasibaigęs vos prasidėjęs.
Rūta Mikelkevičiūtė ir katinas Mauras
Rūta Mikelkevičiūtė ir katinas Mauras / Asmeninio albumo nuotr.

Apie 22-ejų metų sulaukusio katino Mauro netektį Rūta Mikelkevičiūtė pranešė savo socialinių tinklų paskyrose. Čia ji paviešino ir išskirtinę po laiminga žvaigžde gimusio augintinio istoriją.

Savo susimąstyti skatinančiu įrašu Rūta sutiko pasidalyti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

Rūta Mikelkevičiūtė ir katinas Mauras
Rūta Mikelkevičiūtė ir katinas Mauras

„Vakar mirė mūsų senelis Mauras. Štai, ir baigėsi ilga ir graži katino kelionė. Tikras senelis. Ar įsivaizduojate, jam buvo 22 metai!

22 metai ypač svarbūs, nes jis, vos gimęs, buvo išmestas numirti. Ir todėl noriu jums papasakoti šito katino istoriją. Istoriją su moralu. Nes tai katinas, kuris gimė po laiminga žvaigžde. Ar tokių yra? Paskaitykit ir įsitikinsite.

Ir sutapk tu man taip, kad kažkoks „senas diedas“, man vaikštant parke, išmetė tą vaiką į krūmus prieš mano akis – manė, kad niekas nemato. Bet aš mačiau! Ir tai dar ne viskas. Atsisėdęs į savo automobilį, tas diedas nebesugebėjo jo užvesti – variklis niekaip nekabino. O taip skubėjo dingti iš tos vietos, kad tampėsi su visa savo sena gelda net įraudęs.

Aš priėjau prie krūmo, nes mačiau, kad vyras kažką ten numetė, ir išgirdau gailų silpnutį „miau“. O, Dievai, praskyrus šakas, radau pūkų kamuoliuką, kuris tilpo į mano delną!

Tuo tarpu tas diedas senoje geldoje, pamatęs, kad aš RADAU, užvirė dar labiau, tikiu, iš gėdos ir nevilties, ir ėmė tampyti tą mašiną dar stipriau, bet, lyg kas lazdele pamojęs būtų, mašina neužsivedė.

Prisimenu, kad priėjau ir paklausiau „Kodėl išmetė žūti, buvo galima atiduoti ar nuvežti į prieglaudą“? Atsakymo nepamenu, bet pamenu, kad padariau labai negerai ir tai, ką padariau, tą diedą dar labiau sunervino, tik, galvoju, kodėl? Aš priėjau prie jo ir palinkėjau jam tokio paties likimo, kaip to katino, bet aš tada, juk, dar nežinojau, kad likimas Maurui išties buvo labai dosnus!

Maurui, kuris, parvežtas namo, kelis mėnesius buvo Maurė, kol kažkas tarp kojų sykį nepasimatė!

O moralas toks. Neišmeskite gyvūnų, atiduokite juos kitiems žmonėms. Yra tiek būdų tai padaryti – tikrai jausitės daug geriau, nei tas mano diedas parke. Ir prisiminkit, kad tikrai yra laiminga žvaigždė ir, kad visada gali rinktis, ar tu tas, kuris ją išžiebia, ar tas, kuris užgesina.
Gero kelio, Maurai, ir kačiukų rojaus, ir daug pelių linkėčiau, bet, kad tau jų gaudyt visai nereikėjo – šeimininkai pateikdavo skanesnių kąsnelių“, – savo feisbuko ir instagramo paskyrose rašė R.Mikelkevičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius