-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

S.Jasaitis švenčia 42-ąjį gimtadienį – sulaukė jautraus mylimosios Elmos sveikinimo: „Mano karalius“

Kovo 26-oji krepšininkui Simui Jasaičiui ypatinga. Italijos komandai „Capo d’Orlando Basket“ atstovaujantis vyras švenčia 42-ąjį gimtadienį. Ta proga jis sulaukė šilto savo širdies draugės Elmos sveikinimo.
Simas Jasaitis ir Elma
Simas Jasaitis ir Elma / Asmeninio archyvo nuotr.

Gimimo dieną minintis S.Jasaitis sutinka su mylimaja Elma Šegždavičiūte, kuri krepšininkui sukūrė jautrų sveikinimo žodžių pilną vaizdo įrašą. Jame taip pat užfiksuotos linksmos poros gyvenimo akimirkos. Filmukui pasirinkta Džordanos Butkutės daina „Ačiū tau“.

Asmeninio albumo nuotr./Simas Jasaitis ir Elma Šegždavičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Simas Jasaitis ir Elma Šegždavičiūtė

„Su gimimo diena, mano karaliau. Dievas žino, kad myliu šį vyrą nuo jo užsispyrusios galvos iki krepšinį mėgstančio kojų pirštų. Su gimtadieniu, brangusis“, – instagrame rašė S.Jasaičio širdies draugė.

Portalui Žmonės.lt Elma atskleidė, kad gimtadienį atšventė Italijoje.

„Šiandienos dieną mes praleidom ramiai, mūsų mėgstamiausiose kavinukėse smaližavome, ir pietavome, o trečiadienį mūsų laukia svarbios varžybos, po kurių noriu, kad Simą suptų artimiausi draugai. Noriu, kad jis pagaliau atsipalaiduotų ir atsipūstų po sunkių treniruočių ir varžybų, turesim keletą laisvų dienų, kur galėsim laiką praleistį kartu prie jūros, dalyvausim BBQ vakarėlį“, – Žmonės.lt teigė S.Jasaičio mylimoji.

Lietuvį pasveikino ir Italijos krepšinio komanda „Capo d’Orlando Basket“, kuri savo socialinių tinklų paskyroje pasidalijo žaisminga S.Jasaičio nuotrauka.

„Su gimtadieniu. Šiandien savo gimimo dieną švenčia mums svarbus žmogus. Sveikiname super Simą“, – skelbiama komandos instagrame.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius