-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

S.Vaitulionis pasidalijo jautriu įrašu A.Jagelavičiūtės gimtadienio proga: „Mes ir dabar bučiuojamės“

Šeštadienį stilistei Agnei Jagelavičiūtei būtų suėję 43-eji. Gimtadienio proga jautrų sveikinimą jai skyrė artimas bičiulis, vyrams skirto žurnalo L‘Officiel redaktorius, renginių organizatorius Saugirdas Vaitulionis.
Saugirdas Vaitulionis ir Agnė Jagelavičiūtė
Saugirdas Vaitulionis ir Agnė Jagelavičiūtė / Socialinių tinklų ir BNS nuotr.

Saugirdas Vaitulionis pasidalijo jautriais žodžiais, skirtais anapilin iškeliavusiai artimai draugei stilistei Agnei Jagelavičiūtei. Įrašu leido pasidalinti su portalu Žmonės.lt.

„Vos pabudęs, dar nepramankštintu ir riaumojančiu balsu šiandien būčiau rėkavęs amžinų meilės prisipažinimų sklidiną balso žinutę, su daug juodo humoro ir juoko, į kurią, kaip visada, gaučiau atgal skardų juoką ir „Durniau, aš tave dar pasigausiu!“

Po to sektų dar daugiau spiegiančio juoko ir finalizavimo „Viskas, varom dirbt, bučiuosimės vakare“.

Mes ir dabar bučiuojamės. Kasdien. Kasdien po keletą kartų leidžiuosi žemyn laiptais ir praeidamas pro vieną gražiausių jos nuotraukų oru pakšteliu į tas gražias jos lūpas.

Nerandu dar būdų, kaip kovoti su tuo klaikiu ilgesiu, bet, ko gero, ir nereikia.

Nustojau bandyti gniaužti jį savy ir artimiausi jau žino, kad pas mane karts nuo karto ateina Agnės diena. Kai ilgesys paima viršų, kai nebegaliu apie nieką kitą galvoti ir kai mazochistiškai atsidarau mūsų kilometrinus, dešimtmečius skaičiuojančius chat'us ir klausau mūsų balso žinučių. Vieną, kitą. Stabdau, klausau iš naujo, kol mintinai jau žinau kiekvieną atodūsį.

Klausau jos juoko, nesąmonių, ašarų ir proto knisimų. Klausau pamokų ir patarimų, pafilosofavimų ir aštriausių minčių, minčių, kurių gylis ne visiems įkandamas.

Aš labai mėgdavau jos klausytis ir dabar dažnai kalbu jos frazėmis, nes nežinau nei vieno žmogaus, kuris dar taip mokėdavo sudėlioti taškus ant i.

Dieve, kiek ji visko savy turėjo. Ir tuo su visais mumis dalinosi. Neskaičiuodama, nesverdama ir negailėdama.

Šiandien Agnei būtų 43-eji.

Žinau, kad ji darė įtaką daug kam, kad ji daug ką įkvėpdavo ir daug kas ja nuoširdžiai žavėjosi bei mylėjo.

Agnė buvo ypatinga. Ir nors jos atminimą visais būdais bando sunaikinti ir užslopinti asmuo, apie kurį pastaraisiais metais ji nėra pasakiusi gero žodžio, manau jos atminimas turi būti gyvas. Ir neleiskime jos pamiršti.

Tad šiandien, Agnės gimimo dieną, kviečiu visus, kam ji buvo brangi, visus, ką ji įkvėpdavo ir visus, kurie ilgitės – dalinkitės JA! Prisiminkite ją!

Daug kas menate mėgstamiausias jos pasakytas mintis, bendrus atsiminimus ar gražiausias jos nuotraukas.

Šiandien švęskime Agnę!

Su gimtadieniu, meile mano!

Čia foto iš paskutinės jos gimtadienio šventės pernai. Kaip dabar menu, sakė „Kaip žmonėms – niekaip nesigauna“, – rašė Saugirdas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius