-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

S.Žutautienės mylimasis – apie jos dalyvavimą „Muzikinėje kaukėje“: „Tegu ne komisija rašo balus“

LNK „Muzikinės kaukės” scenoje šį šeštadienį karaliaus „Eurovizija“, o neseniai mama tapusią Tomą Vaškevičiūtę komisijoje pakeis aktorius ir TV laidų vedėjas Giedrius Savickas. Prieš savaitę dalyviai spausdami mygtuką gavo užduotis įkūnyti ryškiausius Lietuvos ir Europos „Eurovizijos“ konkurso dalyvius. Sandrai Žutautienei mygtukas lėmė tapti lietuviškos „Eurovizijos“ atrankos žvaigžde Lolita Zero, kurios personažą kuria aktorius ir režisierius Gytis Ivanauskas.
Sandra ir Viktoras
Sandra ir Viktoras / Simono Barono ir asmeninio archyvo nuotr.

„Mes su Gyčiu šiek tiek pažįstami, „Instagrame“ susirašome, bičiuliaujamės. Kai jis sužinojo, kad man teks įkūnyti Lolitą Zero, sulaukiau jo žinutės, kad, jei tik ko prireiks, kostiumo, patarimų, visada galiu į jį kreiptis”, – apie pasiruošimą pasakoja Sandra.

Žinoma moteris pasirodymui pasipuošė originaliu Lolitos Zero kostiumu – suknelė, korsetas, ragai, net gi batai buvo tie patys, kuriuos Gytis naudojo savo pasirodyme.

„Tie batai… Košmaras, visą laiką galvojau, kaip išlaikyti pusiausvyrą, ten labiau kanopėlės tokios, batas be kulniuko, ant milžiniškos platformos, o dar stovėjau ant besisukančios pakylos ir su sunkiais ragais… Mano pagrindinė užduotis buvo nenugriūti”, – juokiasi Sandra.

Simono Barono nuotr./Sandra Žutautienė
Simono Barono nuotr./Sandra Žutautienė

Daug su savo gyvenimo draugu duetu koncertuojanti Sandra sako, kad jiedu apie dalyvavimą „Eurovizijos“ atrankoje negalvoja, nors yra dideli šio projekto gerbėjai ir žiūrovai.

LNK „Muzikinė kaukė” artėja link finalo, todėl Sandra jau yra įkūnijusi ne vieną žvaigždę. Ryškiausias jos įkūnytas personažas – čekų komikas ir dainininkas Ivanas Mladekas, o štai praėjusį šeštadienį įkūnyta Giulija taip pat sulaukė daug gerbėjų įvertinimų.

„Labai daug žmonių prieina po koncertų papasakoti, kad matė mano pasirodymus, pagirti. Plungėje į mūsų restoraną ateina žmonės pasidalinti, kad žiūri „Muzikinę kaukę” ir mane palaiko. Labai gera girdėti tiek gražių atsiliepimų. Vakar sesė paskambino, sako, mačiau kaip įkūnijai Giuliją, labai gerai pavyko, buvo labai labai panašu, nors, atrodo, nėra ką daug daryti, bet pavyko perteikti jos dūšią”, – pasakoja Sandra.

Didžiausias gerbėjas ir Sandros palaikytojas yra jos draugas Viktoras, su kuriu kartu koncertuoja ir valdo verslą. Jis stengiasi peržiūrėti visus Sandros pasirodymus.

Simono Barono nuotr./Sandra Žutautienė projekte „Muzikinė kaukė“
Simono Barono nuotr./Sandra Žutautienė projekte „Muzikinė kaukė“

„Labai palaikau Sandrą ir labai ja didžiuojuosi, manau, kad šis projektas nėra tik apie balsą, lemia tai, ar pavyksta atkartoti atlikėją, į jį įsikūnyti. Kai Sandra gavo Ivaną Mladeką, stebėjau, kaip ruošėsi, aš būčiau visą savaitę nemiegojęs, kaip čia tą kalbą išmokt, suprast, kaip tarti, ką koks žodis reiškia. Akivaizdu, Sandrai labai padeda režisūros studijos, užsispyrimas, nes jai nerealiai pavyko. Labai nustebino. Linkiu Sandrai patekti į finalą, kad ne komisija rašytų balus, o žiūrovai išsakytų savo nuomonę”, – sako Viktoras Vaikšnoras, Sandros scenos ir gyvenimo partneris.

„Labai jaudinuosi prieš šį šeštadienį ir Lolitos Zero įkūnijimą. Kai Gytis taip gražiai palaiko ir padeda, atsakomybė dvigubai didesnė. Ji man sakė – ištrauk iš savęs visą tamsą, tapk velniu dainuodama, labai pasistengsiu, svarbiausia man šį kartą – nenuvilti originalo”, – sako Sandra.

Ryškiausi euroviziniai pasirodymai „Muzikinėje kaukėje” – jau šeštadienį 19.30 tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius