-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Salsamanus“ paliko pirmoji pora: komisija nusprendė, kas Kuboje daugiau nebešoks

Sekmadienis projekto „Salsamanai“ dalyviams ir žiūrovams buvo pažymėtas didžiausia intriga. 8 dalyvių poros, sukaupusios visas jėgas ar net pamiršusios sveikatos negalavimus, pasirodė pačioje tikriausioje Havanos gatvėje. Tačiau šis pasirodymas buvo jau kitoks nei buvę prieš tai. Projektą paliko pirmoji dalyvių pora. Ta, kuri surinko mažiausiai balų per visas prieš tai buvusias laidas…
Projektas „Salsamanai“
Projektas „Salsamanai“ / TV3 nuotr.

Paskutinėje lentelės vietoje liko Edgaras Bechter ir jo partnerė Indira. Jie – pirmieji, kuriems teko palikti projektą. Tačiau dabar ir visų kitų porų iki šiol surinkti balai bus nubraukti – juos teks rinkti jau iš naujo. Todėl atsipalaiduoti negali niekas!

TV3 nuotr./Edgaras su partnere
TV3 nuotr./Edgaras su partnere

Pirmieji sekmadienio vakarą pasirodė Jurgita Jurkutė ir jos partneris Adrianas. Jurgitos nesustabdė net prieš šokį gauta trauma, dėl kurios jos koja ėmė tinti ir mėlynuoti! Pora nustebino, nes šįkart jie šoko ne salsą, o kubietišką soną. „Galvoju, kad čia bus tam tikra Jurkutės spalva“, – dar prieš pasirodymą sakė ji.

Jurgitos ir Adriano pasirodymas patiko ir komisijai, kuri šiai porai skyrė 16 balų. „Man atrodo, kad ji tikrai jautė muziką ir ja džiaugėsi, o tai yra labai svarbu, nes šokis tuomet tiesiog teka kūnu. Jai netgi reikėjo save sustabdyti, kai muzika baigėsi. Atrodė, kad ji šoktų ir šoktų – man labai patiko. Ši muzika – tarsi antrasis mūsų himnas, tad man taip pat norėjosi judėti kartu“, – po šokio sakė buvusi šokėja.

TV3 nuotr./Jurgita Jurkutė-Širvaitė
TV3 nuotr./Jurgita Jurkutė-Širvaitė

Antrieji pasirodė Norbertas Liatkovski ir jo partnerė Raquel. Nors prieš pasirodymą vaikinas buvo apsirgęs ir vėliau dėl to net praleido naktį ligoninėje, jo užsidegimo neužgesino niekas. Priešingai – tai jį tik įkvėpė! Iš viso pora buvo įvertinta 19 balų. „Ar tu tikrai buvai susirgęs? Jei sirgai, tikriausiai neturėjai kada repetuoti, bet taip tikrai neatrodo. Tu sušokai puikiai – sveikinu“, – sakė profesionalus šokėjas.

TV3 nuotr./Norbertas
TV3 nuotr./Norbertas

Krepšininkas Simas Buterlevičius ir Indira prieš savo šokį apsilankė dar vienoje jo partnerei ypatingoje vietoje. Tai – karatė salė. „Tai man suteikia adrenalino ir saugumą – jaučiuosi drąsiau eidama gatve“, – sakė ji, o karatė meną išbandyti nusprendė ir pats Simas.

TV3 nuotr./Simas su partnere
TV3 nuotr./Simas su partnere

Panašu, kad porai puikiai sekėsi sužavėti komisijos narius – jie iš viso buvo įvertinti 16 balų. O Simas buvo apipiltas komplimentais! „Ji elgėsi teisingai – kelis kartus jam pliaukštelėjo, kad jis pradėtų su mumis komunikuoti. O tada jis nuo sporto aikštelės perėjo į šokių salę. Tuomet ir prasidėjo tikra kubietiška salsa – šaunuoliai“, – sakė komisijos narė Marija.

Prieš savo pasirodymą apsirgo ir Ugnė Zavistauskaitė, tad daug repeticijų su partneriu Alfredo ji neturėjo. Nepaisant to, mergina tikino pagaliau supratusi, apie ką jai yra salsa: „Man salsa yra seksas. Kaip tas vyras tave ima, kaip jis tave veda, ką jis tau kalba į ausį. Supratau, kad čia yra tiesiog kita kalba – kai tu myliesi su drabužiais.“

TV3 nuotr./Ugnė su partneriu
TV3 nuotr./Ugnė su partneriu

Ir nors jų pasirodymas buvo itin teatrališkas, o jį užbaigė karštas bučinys, komisija jiems turėjo pastabų – pora buvo įvertinta 13 balų. „Puiki istorija. Daug spalvų, įvairovės. Jūsų abiejų energija – puiki. Ji labai mėgavosi šokiu. Viskas buvo taip natūralu, o tas bučinys – taip romantiška! Salsa tikrai atneša naujų skonių gyvenimui. Salsa, meilė ir malonumas“, – sakė buvusi šokėja.

Prasta savijauta neaplenkė ir Gailės Butvilaitės. Tačiau vos sveikatai pagerėjus, ji ir jos partneris Oddebi pradėjo galvoti apie pasirodymą, kuriam šįkart pasirinko itin romantišką dainą. Jie sužavėjo visus ir buvo įvertinti maksimaliu balų skaičiumi – 20!

TV3 nuotr./Gailė
TV3 nuotr./Gailė

„Nemeluosiu – jūsų choreografija man labai patiko. Taip, matėsi, kad buvo daug improvizacijos, tačiau žinau, kad mergina sirgo, ir jūs negalėjote daug repetuoti. Tačiau tai – visiškai nesvarbu, nes jūs šokote pritrenkiančiai. Kuo jūs sirgote? Aš taip pat noriu tos pačios bakterijos. Gal tuomet taip puikiai šokti pradėčiau ir aš. Iš nustebimo man netgi atsidarė burna. Jūsų šokis – tikra staigmena! Tai yra verta 5 balų“, – sakė po šokio aktorius.

Tadą Gryn tie patys sveikatos negalavimai prisivijo prieš pat pasirodymą, ir nors jam buvo rekomenduojama likti namuose, jis didvyriškai žengė į šokių aikštelę. O pasitelkęs savo žavesį ir atsidavimą scenai, bei padedamas nuostabios partnerės Cher, jis ir vėl nustebino. Ši pora taip pat surinko maksimalų balų kiekį – 20!

TV3 nuotr./Tadas Gryn su partnere
TV3 nuotr./Tadas Gryn su partnere

„Menas yra kaip medis – su daugybe šakų. O vaidyba – šokio atšaka, kuri yra labai svarbi. Jūsų vaidyba buvo pribloškianti. Savo judesiais ir jausmais sukūrėte labai gražų spektaklį. Visi čia buvo užhipnotizuoti. Vieni dainavo, kiti negalėjo atitraukti akių, o kiti lingavo. Būtent apie tai ir yra šokis, taigi tikslą pasiekėte – perteikėte emociją, kad visi, čia esantys, galėtų suprasti jūsų papasakotą istoriją. Yra svarbu pajausti šokį, o po to tai dar ir perteikti kitiems. Jūs savo energija ir jausmais užkrėtėte visus“, – sakė fizinio lavinimo mokytoja.

Dainininkas E.Bechter neslėpė – komisijos vertinimai trukdo jam atsipalaiduoti. Panašu, kad nuo įtampos pabėgti nepavyko – jaudulys paėmė viršų. Iš viso pora surinko tik 11 balų…

TV3 nuotr./Edgaras su partnere
TV3 nuotr./Edgaras su partnere

„Salsa turi turėti ritmą, o čia ritmo nei jaučiau, nei mačiau. Galbūt turėjote geras intencijas, tačiau tai visiškai manęs nepalietė, nesujaudino“, – po pasirodymą sakė viena iš komisijos narių.

Paskutinieji pasirodė Monika Liu ir jos partneris Manuelis. Repeticijų metu žinoma moteris susidūrė su sunkumais – anot Monikos, laiku Kuboje ji nori mėgautis, ir, jokiu būdu, nepersistengti. Juk ji šoka ne dėl apdovanojimų! Vis dėlto kiti ėmė pastebėti, kad taip Monika ėmė statyti save į rėmus, nė nepaisant to, kad šokių aikštelėje ji gali daug daugiau!

TV3 nuotr./Monika Liu
TV3 nuotr./Monika Liu

Galiausiai ši pora buvo įvertinta 19 balų. „Labai graži pora. Jis ją vedė labai greitai, o ji buvo tokia žvaigždė – tiesiog švietė! Ji šaukė, dainavo, o kai išbėgo iš ritmo ir pametė žingsnelius, netrukus sugrįžo atgal. Iš to pasijuokė ir toliau šoko, nes ji – tikra žvaigždė“, – pasirodymą komentavo buvusi šokėja.

„Salsamanai“ – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius