Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Sandra Chlevickaitė Neries pakrante bėgo pasipuošusi peruku

Buvusi dainininkė, 1996-ųjų Mis Lietuva Sandra Chlevickaitė šeštadienį Vilniuje vykusiame „Fresh madingame bėgime 2014“ pasirodė neįprastai pasipuošusi: juodus plaukus ji paslėpė po šviesiu peruku, veidą paryškino margaspalviu makiažu. Toks stiliaus viražas – gražuolės improvizacijos pasekmė.
„Fresh madingo bėgimo 2014“ akimirka
Sandra Chlevickaitė / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.
Temos: 1 Bėgimas

Žmonės.lt S.Chlevickaitė sakė, kad visų pirma bėgti renginyje ji ruošėsi visai negalvodama apie stilingą ir kitonišką išvaizdą – pasirūpino sportiniu kostiumu ir tiek. Tačiau atėjus į renginio vietą ji staiga persigalvojo. „Pamačiau merginų kompaniją, kurios atrodo taip pat, kaip dabar aš. Man labai patiko – nutariau prisijungti. Juk smagu“, – sakė ji.

Prieš pat bėgimo startą S.Chlevickaitę papuošė stilistai ir vizažo meistrai. „Tikėjomės, kad daugiau bėgimo dalyvių atrodys ekstravagantiškai. Juk tai – madingas bėgimas“, – sakė S.Chlevickaitė kiek nusivylusi, kad kitonišką stilių bėgimo metu demonstravo anaip tol ne dauguma. 

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /„Fresh madingo bėgimo 2014“ akimirka
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /„Fresh madingo bėgimo 2014“ akimirka

Žmonės.lt atkreipus dėmesį į ryškų jos makiažą – rausvas lūpas ir juodais bei žaliais atspalviais išryškintas akis – S.Chlevickaitė vėlei patikino, kad taip pasipuošė tik tam, kad nuotaika bėgant būtų geresnė. „Jei bėgioji šiaip, tada makiažo, žinoma, tikrai nereikia. Bet šiandien bėgame trumputę trasą – nespėsime sušilti, nieko makiažui nenutiks“, – sakė ji.

„Fresh madingame bėgime 2014“ S.Chlevickaitė Neries pakrante bėgo 1,5 km, drauge su ja mankštoje dalyvavo dar keliasdešimt vilniečių ir miesto svečių. Jų gretose – ir Vita Jakutienė su Neringa Šiaudikyte. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius