-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sandra Žutautienė: „Ko labiausiai bijau scenoje – tai įkūnyti vyrą“

Sandrą Žutautienę daugelis prisimena kaip ryškiu kostiumu apsirengusią gelbėtoją, kuri neieško žodžio kišenėje. Bet jau kuris laikas Sandra, su draugu Viktoru subūrusi duetą, tvirtinasi muzikos pasaulyje dainuodami Lietuvos miestuose ir miesteliuose. Šiuo metu jiedu pristatinėja savo ką tik išleistą albumą ir turi gerbėjų visoje Lietuvoje, jų dainos subūrė daug gerbėjų, todėl dažnai koncertuose susirenka pilnos salės klausytojų. Taip pat Sandra su Viktoru vadovauja restoranui Plungėje, kuria turinį socialiniams tinklams. Tiek daug skirtingų veiklų, tačiau būtent muzika nuo vaikystės Sandrai buvo labai svarbi.
Sandra Žutautienė
Sandra Žutautienė / Svetlanos Bolnienės nuotr.

„Turiu labai muzikalią šeimą, tėvus, sesę, tai muzika visada mane lydėjo, kiekvienais metais dalyvaudavau konkursuose, ir visada būdavo respublikiniai konkursai, vykdavo Telšiuose, „Žemaitės“ teatre, ir visada, kas bebūtų, kas bedalyvautų, visada Sandra Šmukštaitė (dabar Žutautienė) antra, nes pirmas Kirilkinas“, – juokiasi Sandra, prisimindama pirmuosius žingsnius scenoje.

Režisūros ir lietuvių filologijos studijas Klaipėdoje baigusi moteris prasitaria, kad nesvarbu, jog studijos buvo susijusios su scenos menais, daug metų praleista prieš televizijos kameras, tačiau kiekvieną kartą lipant į sceną apima didžiulis jaudulys.

„Labai tikiuosi, kad studijose iš dėstytojų Veltos ir Vytauto Anužių gautos pamokos padės, noriu iš projekto gero bagažo, smagaus laiko, patobulėti ir gal net nugalėti. Bet kiekvieną kartą lipdama į sceną labai jaudinuosi, kiekvieną kartą drebu, pergyvenu, kad viskas būtų gerai, jau geriau nedaryt nieko arba daryt pilna koja visiškai“, – sako Sandra Žutautienė.

Projekte „Muzikinė kaukė“ ji tapo... Sauliumi Prūsaičiu. Tiesa, pasirinko ne įprastą jo įvaizdį, o iš vaizdo klipo „Prie ežerėlio“.

„Ko labiausiai bijojau projekte, tai įkūnyti vyrą, bet kad dar teks ir Saulių Prūsaitį, niekada negalvojau. Būnant moterimi yra labai sunku atkartoti vyro vokalą, tai čia jau bus kaip bus, o repetuodama daugiausiai gilinausi į jo veido mimikas, kūno judesius. Repetuojant labai reikėjo valdyti juoką, dėl to, kad pati atsistoju, žiūriu, šiandien specialiai ir pasipuošiau džemperiu, ant kurio parašyta „Vafliu gimęs, tortu netapsi“, tai lygiai taip pat, kad užaugęs iki metro šešiasdešimties, niekada neužaugsi iki Prūsaičio“, – pasakojo Sandra apie iššūkį.

VIDEO: SAULIUS PRŪSAITIS - Prie ežerėlio

Po Sandros pasirodymo komisija negailėjo gražių žodžių ir komplimentų, o pati Sandra juokėsi, kad šį vakarą, su grimu, tapo panaši į savo tėtį prieš keturiasdešimt metų, kai jis pradėjo groti vestuvėse. „Nežinau, ar iš visų „Muzikinės kaukės“ laidų tai geriausias Saulius Prūsaitis, bet kad mažiausias, tai tikrai“, – su šypsena sakė projekto vedėja, S.Prūsaičio kraštietė Ugnė Siparė.

Jau trečiasis šeštadienis ir dar vienas išbandymas ne tik Sandrai, bet ir kitiems devyniems dalyviams! „Muzikinės kaukės“ šeštadienį 19:30 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius