-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sandra Žutautienė prisipažino bijanti sulaukti Ryčio Cicino žinutės: „Galvoju, kad parašys“

„Per mano pasirodymą scenoje bus daug nuotakų, nepatenkintų, piktų nuotakų ir aš būsiu pikta nuotaka“, – apie LNK „Muzikinės kaukės” scenoje laukiantį Katy Perry muzikinio klipo atkartojimą pasakoja laidų vedėja Keitė Arai. Apie naują pasirodymą prakalbo ir Sandra Žutautienė.
Sandra Žutautienė ir Rytis Cicinas
Sandra Žutautienė ir Rytis Cicinas / Asmeninio archyvo ir BNS nuotr.

Laidos vedėjas Arnas Ašmonas juokaudamas paklausė Keitės, ar ir ši kada nors yra buvusi pikta nuotaka. Ši atsakys, kad tik pikta mergina, nuotaka – dar ne. Po nuotaikingo pokalbio scenoje visų laukė tikras klipo atkartojimas su piktomis nuotakomis, kurios mojavo bokso pirštinėmis ir beisbolo lazdomis. Vienu metu Keitė taip pat pasiimė beisbolo lazdą ir priėjo prie komisijos nario Dainiaus Kazlausko. O pasirodymą vainikavo į kito projekto nario – Dovi Mi kaktą įstrigusi strėlytė.

Simono Barono nuotr./„Muzikinės kaukės“
Simono Barono nuotr./„Muzikinės kaukės“

Keitės pasirodymas šeštadienį ne vienintelis, sukėlęs tiek daug emocijų. Dainininkė Liepa „Muzikinės kaukės“ projekte atsiskleidė visiškai naujomis spalvomis. Gavusi užduotį įkūnyti muzikos deivę Celine Dione, Liepa neslėpė, kad ši užduotis jai atrodė neįgyvendinama.

„Labai sunku, iššūkis, kuris man turbūt yra per sudėtingas, man labai sunku, nes Celine Dione yra ta top top, yra pasaulyje kelios visų laikų top atlikėjos, ji yra viena iš jų, nesu girdėjusi, kad kas nors dainuotų taip, kaip ji, man dar milijoną kilometrų ir žingsnių reikėtų padaryti, kad būčiau kažkas panašaus, bet labai stengsiuosi“, – prieš pasirodymą sakė Liepa.

Repeticijų metu Liepa susidūrė su nemenkais iššūkiais, nes Celine Dione turi ne tik unikalų vokalą, išskirtinį balso tembrą, bet ir judesius, kuriais atskleidžia savo atliekamus kūrinius. Pasirodymo metu Liepai talkins pianinu grosiantis Deivydas Zvonkus. Tačiau Liepos nuogąstavimai, regis, bereikalingi, nes po pasirodymo liko sužavėti visi.

Dar vienas pasirodymas, kuris taip pat privers ne vieno akyje sužibėti ašarą, tiesa, šį kartą juoko, bus Sandros Žutautienės. Jai šeštadienį teko įkūnyti scenos karalių Rytį Ciciną. Sandra neslepia, kad buvo ir juoko, ir nerimo, ir baimės, bet svarbiausias uždavinys, kurį sau išsikėlė Sandra, buvo išvengti parodijos ir padaryti viską, ką gali geriausiai. Sandrai scenoje talkino tikros Ryčio Cicino šokėjos. Po pasirodymo projekto vedėja Ugnė Siparė teirausis Sandros, ar gali būti, kad ji sulauks Ryčio žinutės, kadangi jiedu yra pažįstami.

Simono Barono nuotr./„Muzikinės kaukės“
Simono Barono nuotr./„Muzikinės kaukės“

„Galvoju, kad parašys, bet tikiuosi, kad nesupeiks labai“, – šypsojosi Sandra, prisipažinusi su nerimu laukianti Ryčio žinutės.

O Livija Gradauskienė patvirtins, kad scenoje ką tik visi matė geriausią moters sukurtą Ryčio Cicino įkūnijimą per visą „Muzikinės kaukės“ istoriją.

Paskutinis į sceną žengė operos solistas Antanas Zakarauskas. Jam teks įkūnyti ekstravagantišką, nenuspėjamą Samą Smithą. Vedėjui prasitarus, kad tai vienas laukiamiausių jo pasirodymų, Antanas pripažino, kad jam tai vienas sunkiausių įkūnijimų. „Tai yra visiškas kontrastas man, kaip žmogui, žanro prasme taip pat visiškas kontrastas, atleiskit, jeigu kam nepatiksiu, bet aš tikrai labai stengsiuosi“, – sakė Antanas.

Repeticijų metu buvo sunku ne tik atlikti visus Samo Smitho judesius, vokalinius niuansus, bet ir išmokti stabiliai stovėti ant keliolika centimetrų siekiančių aukštakulnių. Vos atvykęs į filmavimą Antanas iškart apsimovė aukštakulnius ir treniravosi jais vaikščioti iki pat pasirodymo. Todėl po dainos Ugnė iškart paprašė Antano parodyti batus.

„Štai ką reikia Antanui Zakarauskui veikti scenoje ir gyvenime. Absoliučiai fantastiška. Nuostabu! Antanai, mesk operą. Čia yra kažkas tokio, čia kažkoks kitas šou verslo lygmuo, kuris Lietuvoje dar nepasiektas“, – po pasirodymo žavėjosi Livija Gradauskienė. Sunkiai rinko žodžius ir kiti komisijos nariai.

Šeštadienį scenoje pasirodys ir Šarūnas Januškevičius, kuris įkūnys Rolandą Janavičių, Sidas taps Franku Sinatra, Monika Mėčiūtė įkūnys Christiną Aguilerą, Skaistė Vievesė atliks jausmingą Aistės Smilgevičiūtės dainą, Andrius Bialobžeskis uždainuos itališkai įkūnydamas Zucchero, Dovi Mi taps „Baltuoju Kiru“.

„Muzikinės kaukės“ šeštadienio vakarais 19.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius