-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saugirdo Vaitulionio kolekcijoje – trečiasis aukso medalis už sukurtą geriausią metų produktą

Vyrams skirto žurnalo L‘Officiel redaktorius, renginių organizatorius bei išskirtinių namų kvapų kūrėjas Saugirdas Vaitulionis pelnė dar vieną įvertinimą už savo kūrybą. Lietuvos kūrėjus suburiančioje kasmetinėje parodoje „Rinkis prekę lietuvišką“ Saugirdo Vaitulionio bei „Natūralių idėjų“ komandos kurtas parfumuotas audinių skalbiklis „Velvet Tobaco“ pripažintas geriausiu šalyje.
Saugirdas Vaitulionis gavo auksinį medalį už metų produktą
Saugirdas Vaitulionis gavo auksinį medalį už metų produktą / Organizatorių nuotr.

Tai jau tryliktas žinomo vyro kūrinys, bendradarbiaujant su premium kategorijos namų kvapų kūrėjais „Natūralios Idėjos“ ir trečiasis pelnęs aukso medalį. „Žalgirio arenoje“ kasmet vykstančių apdovanojimų metu, namų bei interjero kūrinių kategorijoje Saugirdo namų kvapai buvo pripažinti geriausiais ir įvertinti aukso medaliu – 2020-aisiais „Frankincenso“ , o 2021-aisiais metais – „Chypre“.

Organizatorių nuotr./Saugirdas Vaitulionis gavo auksinį medalį už metų produktą
Organizatorių nuotr./Saugirdas Vaitulionis gavo auksinį medalį už metų produktą

„Ne dėl medalių dirbame ir kuriame. Didžiausias įvertinimas man yra, kai sukurtą namų aromatą, žvakę ar skalbiklį pamilsta žmonės. Juk kuriame jiems. O kai produktai tampa bestseleriais – man tai yra didžiausias medalis ir įvertinimas. Bet, žinoma, nėra ką meluoti, profesionalų komisijos įvertinimas yra didžiulis paskatinimas nesustoti ir priminimas, kad einame teisingu keliu. Namų kvapų kūrimas tapo neatsiejama mano gyvenimo dalimi, į kurią įdedu daug širdies ir darbo. Visada norisi sukurti kažką unikalaus, o pirmiausiai tai, kuo norėtųsi, kad visada kvepėtų mano paties namai ar drabužiai. Kurdamas kvapą visuomet galvoju apie emociją, kurią atneša kiekvienas kvapas. „Velvet Tobaco“ – drąsus, paslaptingas ir skirtas ryžtingiems bei moderniems žmonėms, mėgstantiems jaukumą. Džiaugiuosi, kad nuo jo pristatymo, šį kvapą įvertinto ne tik komisija, bet ir tūkstančiai žmonių visame pasaulyje“, – džiaugiasi S.Vaitulionis, kurio kurtus namų kvapus jau galima rasti ne tik Lietuvoje, bet ir Amerikoje, Japonijoje, Graikijoje, Danijoje, Izraelyje, Italijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Norvegijoje bei Latvijoje.

Organizatorių nuotr./Saugirdas Vaitulionis gavo auksinį medalį už metų produktą
Organizatorių nuotr./Saugirdas Vaitulionis gavo auksinį medalį už metų produktą

Kasmet rengiamoje parodoje „Rinkis prekę lietuvišką“ aukso medaliais apdovanojami išskirtiniai, geriausi ir daugiausiai komisijos balų susilaukę lietuviški produktai. Geriausius lietuviškus produktus čia vertina kompetentinga komisija – įvairių valstybinių institucijų, asociacijų vadovai bei ekspertai. Geriausi tautiečių kurti produktai atrenkami vertinant jų sudėtį, vertę, technologinius ypatumus bei unikalų dizainą. „Natūralių idėjų“ komandos kuriami kvapai namams aukso medalius pelno kiekvienais metais. Šiemet jų pelnė du, nuo pat 2019-ųjų ir šiai dienai gali didžiuotis jau septyniais. S. Vaitulionio bendrapavardis ir kompanijos įkūrėjas Paulius Vaitulionis, kartu su žmona, parfumere Greta Vaitulione pripažįsta nuo pat pradžių siekę namų kvapus kilstelėti aukščiausią kokybės kartelę bei ieškoti moderniausių techninių sprendimų.

„Manau, jog mūsų sėkmės priežastis yra tai, jog niekada nemiegame ant laurų. Žinome, kad vienas sėkmingas projektas niekada neužtikrina ilgalaikės sėkmės. Labai daug laiko ir išteklių skiriame naujiems produktams, naujiems kvapams, naujoms formulėms ir svarbiausiai – kūrybai. Kuo toliau, tuo sparčiau einame į parfumerijos pusę ir jau labai greitai pristatysime pirmuosius kvepalus, kurie nors ir mums pirmieji, bet mūsų kelyje tikrai nebus paskutiniai“, – sako P.Vaitulionis.

Naujieji kvepalai, kurie įspūdingame renginyje bus pristatyti lapkričio 7 dieną – dar vienas bendras kūrinys su Saugirdu Vaitulioniu.

„Tai dar vienas ir labai didelis mano žingsnis kvapų kūrimo kelyje. Aukščiausios kokybės ingridientus rinkome Prancūzijoje, o specialiai mums kurti buteliukai keliauja iš Italijos. Esu perfekcionistas, todėl ir šį aromatą gludinome iki tobulumo. Esu tikras, kad jį pamėgs ne tik Lietuvoje“, – sako Saugirdas Vaitulionis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius