Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Saulenė Chlevickaitė Niujorke sutiko Cate Blanchett: po spektaklio gavo žvaigždės autografą

Niujorke sutikti kokią Holivudo žvaigždę tikrai nesunku, tačiau prieiti ir gauti autografą – užduotis jau sudėtingesnė . Šiuo metu čia su vyru Jonu viešinčiai Saulenei Chlevickaitei-Survilienei nusišypsojo sėkmė – ji ne tik iš arti pamatė aktorę Cate Blanchett, bet ir gavo jos autografą.
Saulenė Chlevickaitė Niujorke sutiko Cate Blanchett
Saulenė Chlevickaitė Niujorke sutiko Cate Blanchett / Asmeninio albumo, Scanpix nuotr.

Šeštadienio vakarą Saulenė su mylimuoju lankėsi garsiajame Brodvėjaus teatre. Jie čia žiūrėjo pagal A.Čechovo pjesę pastatytą spektaklį „The Present“, kuriame pagrindinį vaidmenį sukūrė iš kino filmų gerai žinoma aktorė Cate Blanchett.

Robertio Valiulio nuotr./Saulenė Chlevickaitė
Roberto Valiulio nuotr./Saulenė Chlevickaitė

„Ji viena mano mėgstamiausių aktorių, tad, žinoma, spektaklį pasirinkome neatsitiktinai. Cate Blanchett – išties charizmatiška ne tik kine, bet ir teatre ją stebėti gyvai buvo labai įdomu“, – 15min pasakojo Saulenė.

Pasibaigus teatrui, jiedu su vyru netikėtai sutiko visą būrį gerbėjų, laukiančių išeinančios, ką tik scenoje vaidinusios aktorės, ir nusprendė nepraleisti progos C.Blanchett pamatyti iš dar arčiau.

„Netyčia atsidūrėm ten, kur rinkosi spektaklio gerbėjai. Įdomu tai, kad žmonės, kurie net nebuvo teatre, jos ten laukė. Šiek tiek luktelėjome ir C.Blanchett išėjusi noriai su visais ėmė sveikintis“, – įspūdžiais dalijosi S.Chlevickaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Cate Blanchett
Asmeninio albumo nuotr./Cate Blanchett

Merginai taip pat pavyko gauti aktorės autografą. „Buvau labai arti jos. Iš tikrųjų buvo linksma pabūti tokiam gerbėjos amplua, – juokėsi ji. – Žmonės bruko jai savo plakatus, o aš su šypsena paprašiau, kad ji pasirašytų ant teatro bilieto. Ji pačiupo bilietą, pasirašė ir su šypsena pasakė – „You are welcome“ (Prašom – liet.).“

Asmeninio albumo nuotr./Saulenė Chlevickaitė gavo Cate Blanchett autografą
Asmeninio albumo nuotr./Saulenė Chlevickaitė gavo Cate Blanchett autografą

Saulenė prisiminė, kad pastarąjį kartą garsenybių parašų ji prašė būdama paauglė: „Pirmą kartą, kai labai norėjau gauti autografą, man buvo maždaug 13-14 metų, ir tai buvo „G&G Sindikatas“. Šiandien antras kartas su Cate Blanchett!“

Tiek spektaklis, tiek susitikimas ir ant bilieto suraitytas autografas be abejonės atlikėjai įsimins ilgam. „Bilietą planuoju vežiotis į visas keliones, kaip nuotykių talismaną, kad įvyktų kuo daugiau įdomių dalykų“, – šypsojosi Saulenė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius